Damat Ferit ile lezzetli dakikalar | Mim falan

>> 22 Mart 2010 Pazartesi

Konnichi wa cicişler:) Sevgili Tuğçe beni mimlemiş. Çok ısrar etti Damat damat şekerim seni mimliyorum lütfen yaz. Yaa ama Tuğçe diyemedim kıramadım iyi bari yazayım dedim huhe:)) Bu mimi Tuğçe kendisi başlatmış galiba öyle okudum ben yanlış mı okudum:) Mimimizin konusu ise çok güzel, beğendiğin mekanlardan beğendiğin yemekler. Ama ben ona lezzetli dakikalar dedim ne güzel de dedim. Ne kadar da özgünüm :)) Evet sayın blogcular Damat Ferit ile lezzetin doruğunda yemeklere hoşgeldiniz. Bıyrınn iskender, beyti, acılı adana, urfa, ezme çeşitlerimiz, aile yerimiz varr huhe:) Maddeler halinde sırasız yazıyorum:)


Köşebaşı: Tarsusi Kebap: Kebap ile açılış yapıyoruz evet. Kebapsız lezzet durağı mı olurmuş canım. Öncelike bu Köşebaşı İstanbul'un en iyi restaurantlarından biri tavsiye ederim ve buradaki en güzel seçenekte bence Tarsusi kebap. Yemeden ölmeyin:) Bir de yanında gavurdağ salatası ohh bak canım istedi şimdi:) Etler dana eti değil kuzu eti burada oda lezzete lezzet katıyor tabi.

Beyti Et Lokantası - Florya: Burada ne yiyorsanız yiyin et lokantası işte her türlü et ürünü mevcut. Harika bir mekan sizi büyüleceği ksin bence ve harika et yemekleri. İddaa ediyorum daha önce bu kadar lezzetli yememiştim diyeceksiniz. Posiyonları standartlardan daha büyük fiyatları da öyle. Ama fazlasıyla geri dönüşü var size çok lezzetli lan çünkü. En azından bir kere de olsa deneyimlemek gerek:) Yapın bunu:)

Hacı Şükrü - Fırın Kebabı: Farkettim de ne kadar çok kebap sever bir insanmışım ben ya vazgeçemiyorum. Bu kez Konya'dan. Meşhur Hacı Şükrü'den Fırın kebabı. Allahım o ne güzellik o ne tat, hala damağımda:)Et böyle pidenin üstünde servis ediliyor yağlı pidede:) Konya'ya yolu düşen önce Mevlana'ya sonra Hacı Şükrü'ye :)

İnegöl Köfte - İnegöl: İngeöl köftesi. Çok ayrı bir köfte iyi yapan bir yerde yerseniz. Bunu da İnegöl de yemiştim zamanında mekanın ismini hatırlayamadım ama gitseniz meşhur köfteci diye sorsan gösterirler heralde. İstanbul'da bize başka bir şey yediriyorlar, her şey yerinde güzel:))

Vapiano Suadiye- Pizza: Burası da bize yakın bir mekan yer olarak. Kaan sayesinde öğrenmiştim burayı o götürdü, pizza yemiştim o zaman çok güzeldi gidip bir test edin değişik bir yer ama çokta beğenmedim aslında mekanı pizza güzel de :) Ne bileyim elenktirik alamadım yerden rahatsız oldum:) Gitmeyin vazgeçtim huhe:) Dominos'tan, Pizza pizza dan alıp yiyin oh miss gibi pizza huhe:)

Mercimek Çorbası ve Mantı - Anne Lokanta: Bunları sadece evde yerim. Dışarda yemem annemden güzelini yapan görmedim çünkü. Mercimek çorbasını da çok severim annem daha farklı yapıyor içinde farklı şeyler de var siz bilmezsiniz canım:)) Mantı da bir güzel bir güzel oluyor Kayserili annem de biraz huhe:) Kilo almak isteyenler için birebir 2 tabak garanti en az:))

Ayrıca Burger McDonalds falan da yemem ben. KFC de yemem. Tarzım değil şekerim. Hamburger seven bir insan değilim:) Böyle fastfood yiyeceksem avm de giderim Sultan Ahmet Köftecisinden yerim, ismimi verin ağırlasınlar sizi huhe:)

Lokanta insanıyım ben huhe:) Cafeleri de sevmem hiç. Kızla gidiyorsan git de hadi tavlayacağım diye veya gönlünü hoş edeceğim diye ama onun dışında gidip kafede yemek mi yenir allah aşkına gidin adam gibi lokantadan yiyin aaaaa :))

Hadi öptüm. Ah unuttum bu mim de şeye gitsin humm, Aychulus yazsın :)

Read more...

Dört göz Damat Ferit

>> 15 Mart 2010 Pazartesi

Ni hao.:) Yavru kuşlar ne yaparsınız yahu. Beni sorarsan etkinlik etkinlik geziyorum:) Yorucu oluyor ama güzel geçiyor:)) O değilde onları boşverin de ne diyeceğim bak size. 4 göz damat ferit oldum ben huhe:) Gözlük taktım az gözüm bozulmuş ama çok kullanmıyorum geçici bir kullanım bu, lens takacağım.


Ama çok hoşuma gitti lan vallahi. Böyle garip bi hava verdi. Bana, lan oğlum Damat hiç güven vermiyorsun diyorlardı bana, böyle sende bir pi*lik var gibi diyorlardı. Alın işte size gzlüklü, daha mı güven verdim böyle sence:)) Ahha ben çok beğendim, çok psikopat bir bakış yapmışım ama gecenin soğunda:)) Hayattan bezmiş gibi bir poz ayrıca:))

Saçlar falan da konuşuyor yani. Hadi kalk yat Damat Ferit der gibiler tıpku gözler gibi:)) Olmuş mu dör göz Damat Ferit. Beklentilerinizi karşıladı mı bilmem ama değişik bir deneyim olduğu kesin:))) A

Ama yok ya iğrenç çıkmışım. Herkesin bir alıcısı vardır benim de çıkar bu halimle belki hehe:)))

huhe:)

Read more...

iyi ki doğdum, gördün mü 24 oldum | falan

>> 8 Mart 2010 Pazartesi

Konnichi wa sevgili blogcular:) Uzun zaman sonra buraya yazmakta varmış kaderde. Eller de biliyor musun hiç kadir kıymet bilmiyor ben de bilmiyorum aslında sanki sen biliyorsun huhe:) İnsanoğlu işte kuş misali bir var bir yok kah uçuyor kah düşüyor yere. Ne zaman nerede kimle ne yapacağı belli olmuyor. Ne kaypak bir varlık lan bu insan:) Utandım şimdi kendimden, yine yırttığını sandın ama sen de utan bence, aynı familyadanız sonuçta ,insan familyası:)

Bu kadar felsefe bana fazla bu saatte. Sana da fazla tabi:) Bi şey diyecektim ben. Bugün 8 Mart sana neler ifade ediyor. Dünya kadınlar gününü ifade ediyordur büyük ihtimalle. Bundan sonra bir şey daha ifade etsin lan lütfen. Bundan sonra 8 Mart deyince Damat Ferit aklına gelsin çünkü ben bu mübarek günde dünyaya gelmişim.:)) Yani dünyaya gelmek doğmak oluyor:) Kısacası doğum günüm benim bugün:) Çok öenmli bir tarih.

Dünya için büyük insanlık içinde bir büyük adım benim dünyaya gelmem tabi o yüzden hani beni çok sevmesen de allah belanı versin lan Damat Ferit desen de yüzüme gülüp ayyy iyiki doğdun damat ferit seni çok seviyorum bebeğim derseniz çok makbule geçer. Takvimler 9 martı gösterdiğinde sövebilirsiniz tekrardan.:) Bugünlük öyle yapın. Lütfen lütfen lütfen huhe:))

Bu doğum gününü bildiğin evde geçireceğim, bizimkiler eminim birşeyler yapacaktır böyle kutlama manasında 5-6 arkadaşta gelir öyle deli deli kutlarız gibi. Mum söndürmece oynarız işte:)) Ayrıca Tabu da oynarız lan neyimiz eksik, eğleceye bak ooo yee:))

Mezdeke kasetlerim nerede benim onları bulmam gerek. Sakallarımı da keseyim hacı gibi oldum iyice, saçlarımda uzadı, kim kuaöre gidecek of lan off:) Neyse iyi ki doğdum gördün mü 24 oldum huhe:))

Read more...

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania