Bahçelerde börülce, oynar gelin görümce :)

>> 19 Ocak 2010 Salı

Ni hao. Çince de merhaba demek biliyorsun sen zaten ama hani oldu ya öyle bir unuttun falan diye söyledim ben huhe:)) Kaç gündür burada sınavım sınavım var diye geziniyordum sevgili sadık damat ferit hayranları bilir:)) Hıı o sınava girdim, oldu da bitti maşallah yani. Sonuçta iyi olacak gibi kulisten güzel haberler var sınav sonuçlarıyla ilgili huhe:))

Bu sürede sadece sınava girmedim tabi. Mesela çay falan içtim, yanında sandvich falan da götürdüm ayıptır söylemesi. Çok hareketli günler yaşadım yani anlatamam sana. O yüzden kısa kesiyorum bu bölümü huhe:))

Bir de bu ara çok fazla mesaj çektiğimin farkına vardım. Ne zamandır yapmıyordum bu olayı, özlemişim huhe:))Eee mesaj atılan kişiye göre değişyor tabi bu mutluluk, bir ara -ki bu ara geçen ay falan oluyor sadece Garanti Bankası, Turkcell, Boyner'den falan mesaj geliyordu hiç heyecanlandrmıyordu beni büyük Boyner indirimi başladı kaçırmayın , Mudo'da benzersiz indirimler &70 'e varan indirimler. Lan önceden neydi fiyatı ki o kadar indirdin, gidip bakıyorsun fiyatları aynı, indirimli ürünler nerede diyorsun bitti beyfendi, ee seni alalım o zaman ne yapalım diyorsun.Zorla günaha sokuyorlar abdestini bozuyorlar insanın huhe:)) Ondan bari gitmişken alayım diyorsun, alayı masraf lan,

Masraf demişken çok cimri hissediyorum kendimi bugünlerde hani şu bizim kız Lucy Van Pelt var ya onla işte ben telefonla konuşuyodum bugün sabah, sürekli arıyor anacım ne yapayım huhehe:)) işte dedi damatım feridim yalıya girelim taksitle olur mu, ben de 2 oda 1 salon neyine yetmiyor Tuzla'da 37 milyara veriyorlarmış dedim. Hem taksidi sevmem ben Mortgage yapalım dedim:))Hayallerimi yıktın dedi, dedim zaten benim ki yatırım amaçlı, yoksa bize stüdyo daire yeter.:))) :D

Bizim yalımız vardı da biz mi oturmadık :)) Bu iğrenç espriyi de yaptıktan sonra başka konuya geçeyim ben di mi. Evet evet. Yalı bizi bozar konağa fitim ben:) Havalarda soğdu arkadaş. Ne güzel gidiyordu böyle lale molla idare ediyorduk. Şöyle deli gibi kar yağsa da kızları kara batırsak falan, Mel Jones çok istiyordu kara batırılmak onun da bu isteği gerçekleşir böylece huhe:)) Onun formspring sayfasını ziyaret edin akşamları müthiş geyik dönüyor. Soru bahane sohbet şahane. Komik bir kız, benim kız versiyonum diyebilirm ama daha geyiğini düşün huhe:)))

Yazıyı bitirmeden önce mesajlarım var. Simiti çok severim. Portakallı kekin hastasıyım huhe:)) Şarkı da bonus olsun güzel bir şarkı hareketli işte baymıyor huhe:))

Read more...

Kral da benim sultan da benim damat da benim huhe.!

>> 8 Ocak 2010 Cuma

Çok yorgunum sevgili seray severler. Pardon damat severler:) Biliyorsunuz bilmiyorsunuzdur nereden bileceksin, bilen biliyor neyse huhe.! 3-4 gündür evden dışarı çıkmıyordum ben ders çalışıyorum yine bilen bilir ayın 18 inde sınavım mülakatım var üniversite'de. Çok önemli, hayatımın sınavı lan:) Zoru seçtik başaracağız içerden güzel haberler var huhe.:)

Hah başta yorgunum demiştim ona dönelim şimdi biz. İşte 3-4 gün evde pinekleyip sakal uzatıp inekleyince doğal olarak bugün sıkılıp daldım ortamlara, ortam dediysem öyle bar disko falan değil, arkadaş ortamı işte bildiğin kahve, kıraathane falan huhe:)) Okey papaz kaçtı falan oynadık :))) Yok değil, kahve falan içtik, sağı solu kestik, güldük eğlendik, tabu oynadık epey bir şey yaptık lan. Zaten bilimsel olarak arada bir dinlenip farklı şeyler yapıp sonra ders çalışın diyorlar. Ama yoruldum yani haliyle, öldüm lan, çuval gibi yığıldım akşam eve:) Evde otursan sıkılyorsun dışarıda gezsen yoruluyorsun ortasını bulmam lazım bunun:))

Ortasını bulmak için de bir sevgili falan yapmak gerek bence. Çünkü sevgili olduğu zaman ortası oluyor bu işlerin. Öyle kankalarla doyumsuz eğlence çok olmuyor oluyor tabi ama fazla değil:) Ama bunu ayın 18'inden sonrasına attım. Şimdi kafam bulanmasın, aklım kaçmasın huhe:)) Kısmet var mı dersen var var, ama daha söylemedim, ee Damatcım o zamana kadar kaçarsa dersen kısmet derim, önümüzdekilere bakarız artık. Ama kaçmaz inşallah lan, belli edeyim ben değil mi biraz biraz. Hiç yardımcı olmuyorsun ama sen de. Bir akıl ver damat kardeşine huhe:) Şuraya koyalım boy boy resim falan huhe:) Resim değil fotoğraf dediğimi duyuyorum. Aynı şey huhe:))

Son yazıdan beri başka ne yaptım Twitter'ın altını üstüne getirdim. Chat odasına döndürdüm, ders çalışma aralarında çok iyi geldi vallahi, epey bir eğlendim aslında. Yapıma emeğ geçen blogculara pek teşekkürler:)) Sonra Formspring denen soru cevap sitesinde güzel sorularla kaşılaştım onları cevapladım ama şimdi arkası kesildi soran yok huhe:)) İstersen sağ taraftaki yerden yaz sor, merak ettiğin şeyler varsa cevaplayayım :) Bir nevi iletşim:)

Başka da hiç bir şey yapmadım. Yarın kariyer yönetimi çalışacağım. En sevdiğim alan heralde bizim konular arasında. Dersin güzeli olmaz ama hiç yoktan iyidir huhe:) İyice psikopata bağlayacağım yakında sonum iyi değil huhe:) Bir el atın bana :))

Bu arada winampta Cem Adrian çalıyor, ne güzel söylüyor:)

Read more...

Yeni yıl gecesi ve sonrasında neler yaşadım huhe.!

>> 3 Ocak 2010 Pazar

Yeni yıl geçti gitti, Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun bana gördüklerini anlat Damat Ferit der gibisiniz huhe:) Zaten ben de yedğimi içitiğimi anlatmayayım değil mi yani ya işte ne yiyeceğiz hep aynı şeyler lahmacun, kebap, çiğ köfte, yayık ayran böyle şeyler, yılbaşında sıra gecesi yaptıkta huhehe:)) Aslında güzel fikir neden olmasın değil mi sıra gecesi, hep gecelere mi akılır yılbaşında ya da evde tombala mı oynanır :))


Neyse canımm yılbaşından bahsediyordum yediğimi içtiğimi geçtim. Güzelcene eğledik akıllı uslu öyle sarkmadık sağa sola, orayı burayı kaybedecek kadar da içmedik, alkol kötü bir şey huhe:)) İçiyorsanız adam hibi için lan derim hep:)) Bu felsefeyi benimsemiş bir bünyeyim:)) Bildiğiniz yılbaşı günüydü yani. Eller havaya hooo huuu hehu huheler havada uçuştu 2010'a girdik. Ne oldu peki ne değişti. Vallahi benim açımdan değişen bir şey olmadı be yavrım:))

Aynı tas aynı hamam:) Yine seminer tez babında dipnot düşüyorum kaynak arıyorum, anlaşılmaz dille yazılmış ingilizce makaleler olursa onlar küfür ediyorum, hocalarımda arada kaynıyor haklarını helal etsinler huhe:)) Sonra yine haberleri okuyorum falan bir de hükümete kayıyorum başlamışken artık. Sonra işte biraz çık gez hovardalık yap. Akşam belki dışarı çık yoksa nette geyik yap, msn de huheleş bir de hehu çıktı şimdi hiç sorma :)) kuzenle güreş huhe:) (ben yendim:D) pederle de güreş (kaybettim:D) annemin yanaklarını sık (git oğlum başımdan:D), küçük kraliçe ecem'i gıdıkla (yaa amaa). Gelen talepleri reddet kalbim seni ignore etti beybi de. Veya kabul et, kalbim seni accept etti beybi yani. Öyle işte 2009 Aralıkta da böyleydi yine öyle,:))

Ayrıcana önümüzdeki 2 hafta sonra mülakatım olacak akademik hayata adım imtihanı:)) Ön değerleme denen şeyi büyük hitimal geçeeceğim Ales ve Üds ye göre değerleme yapıyorlar önce. İlk 4 mülakata girebiliyor sadece. Onlar yüksek olduğundan fazlasıyla:D huhe:D geçerim galiba:) Benle yarışmayın ezerim uleyn:)) Ders çalışacağım yani böyle harıl harıl yükleme yapacağım hardiske:)) Gözlerim ne zaman bozulacak şeklim ne zaman kayacak saçlarım ne zaman dökülecek ve beyazlayacak çok merak ediyorum valla. Bir belirti yok ama sonum iyi değil huhe:)))

Damat Ferit 85 olmuşuz huuu huheee:)) Sizlere layık olmaya çalışıyorum:)) Yeni gelenlere hatırlatma huhe bir Damat Ferit ürünüdür. Taklitlerinden sakının. Hehu gibi mesela :D:D huhe.! Huhe'nin tarihini açıklayacağım bir sonraki yazıda çok istek var :D

Read more...

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania