Düzensiz dağınık odası ruhuna yansımış damat ferit

>> 25 Nisan 2010 Pazar

Dün gece yatmadan önce masama şöyle alıcı bir gözle baktım. Nasıl masa dersen işte bilgisayar masası falan değl kocaman bir masa düşün normal masa. Hıı işte ortasında bir laptop var benim laptop :) etrafında da yani arkasında sağında ve solunda bir sürü kitap fotokopi, kalem, defter, 07 uç, sınav belgelerim yazmayı bitrdiğim seminerim falan gerekli gereksiz her şey bir arada ve bunlar düzensiz.! Ayrıca dağ gibiler üst üste. Yazınca bile düzensiz allahım:)

Eskiden böyle değildi ben çok düzenliydim. Lise de üniversitedeyken. Neden böyle oldum anlamıyorum. Masterıra başladıktan sonra bende saldım çayıra mevlam gayıra psikolojisi gelişti. Acaba çoğalan ödevlerden sınavlardan dolayı mı. Çok kötü çok :)


Bu düzensizlik gönül ilişkilerime de yansıdı. Çok umursamaz bir yapıya büründüm. İyice biri gelir biri gider havasına girdim. Ama işin garibi baharın gelmesiyle şimdilerde belki de yediğim tokatlardan olsa gerek :) duruldum, daha seviyeliyim daha düzenliyim bu konuda, öyle sanıyorum en azından:P Çok kötüyüm çok bir omuz arıyorum sığınacak:( huhe:) Ama odam hala dağınık hala düzensiz, annem de zaten bıraktı beni kendi çöplüğünde boğul damat diyor, çok ağır lan, o güzel odama çöplük dedi:)) Çoraplarım orada burada deil ama onlar düzenli huhe:) Ama dışardan geldikten sonra misal eşofman giyiyorsam o çıkardıklarımı yatağın üstüne atma gibi bir kötü huyum var yatarken de geldiğimde onları asmam masanın üstüne koyarım ayy çok pisim :))

Eskiden bir kız arkadaşım falan gelecekse toplardım odayı artık onu da yapmıyorum neyim lan ben ruhuma işlemiş dağınıklık sanki, normal bir şey sanıyorum. Acil beni rehabilite edecek birine ihtiyacım var:)

Bu da öyle bir şeydi işte. Hadi öptüm kib bye :))

4 Gencim Güzelim Seni Üzerim:

l b 25 Nisan 2010 14:43  

bugün pazar.
hadi toparla bakalım

Damat Ferit 25 Nisan 2010 19:39  

Larien dışarı çıktım gezdim eğlendim geldim hala dağınık, özür diliyorum senden pazar falan dinlemiyorum hiç, sopa gerek bana:))

T.B 26 Nisan 2010 22:01  

Damocumm ya boşver dert ettiğin şeye bak, bırak dağınık kalsın odanda. Ayrıca gelen odanı görmeye mi geliyo boşver, gelen kızlar toplasın işte. 1-2 bişey katlasalar ellerine mi yapışıcak sanki?
Relax dedim yaaa

Damat Ferit 27 Nisan 2010 00:10  

Tuğçe can ben de bıraktım zateen battı balık yan gider hesabını güdüyorum, önümüzdeki ilk kız arkadaşımla bir el atarız artık odaya:))

Yorum Gönder

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania