Damat ile böylesi daha güzel

>> 5 Nisan 2010 Pazartesi

Konnichi wa cicişler:) Nasılsınız bakalım, beni sorarsanız ben iyiyim şu anda biraz uykuluyum hatta esnediğimi rivayet ediyor kaynaklar:) Bakalım bu mayhoş halde nasıl bir yazı ortaya çıkacak ben de çok merak içindeyim, umarım her şey istediğiniz gibi olur o kocaman kocaman monitörlerinizin karşısında huhe:)

Böylesi daha güzel diyeceğiz Lucyy beni mimlemiş ayy damat yazsana yazsana mim var dedi ben de ya ne mimi ya dedim ama baktım üzlüyor çok ısrar ediyor iyi bari yazayım dedim, maksat kalbi kırılmasın huhe:))) Evet geçeiliriz buyrun salona alana alayım sizi kalablık oldu iyice sığamayacağız bu odaya:)

  • Erkekler yerine ilk adımı kızların atması çok daha güzel bence. O stresi o acaba kabul eder mi lan düşüncesi insan da büyük etkiler bırakıyormuş İsviçreli bilim adamları diyor o yüzden birazda onlar çeksin daha güzel değil mi. Hayat müşterek:))

  • Rammstein gibi metal müziğin esintilerini dinledikten sonra hemen ardına bir Cengiz Kurtoğlu dinlemekte çok güzel bir olay. Çok seviyorum öylesini. Kısacası Lady Gaga da dinlerim Cengiz de dinlerim Metal de dinlerim. Müzik açılımı da dediğim bu değil mi zaten, sanatçı dostuyum ben:)) Serdar Ortaç dinlemem ama Türkçe Pop 'a hayır. Ayşe Özyılmazel ise tam sopalık, o sopayla güzel, böylesi daha güzel :))

  • Aynı anda 2-3 kızdan birden hoşlanıp birinde karar kılmakta çok güzel, böyle seçiyorsun falan ay ne hoş :) Hayat hep öyle istiyosun sonra bir boşluk oluyor 3 değil 1 değil hiç kimse olmuyor o zaman işte eski filmler dönüyor gözünün önünde ah lan keşke yapmasaydım diyorsun ama yine de güzel bence :)))


  • Saçı uzatıp uzatıp sonra toptan kestirme olayı da çok güzel bence. En sevdiğim eylem:) Böyle bir garip hissediyorsun ama çok hoş oluyor yeniden doğmuş, yeni bir başlangıç, yeni bir aşk, yeni bir bisiklet gibi güzel:) Hem bu sayede kısa saç sevenlerinde gönlünü kazanmış oluyorsun ki bu paha biçilemez geri kalan her şey için Damo Kart :))

  • Sevdiğin kişiden ayrıldıktan sonra da konuşabilmek güzel, ben ayrıldıklarımın hiç biriyle kavga etmedim ayrılırken veya sonrasında o yüzden konuşabiliyorum belki de onlar benden vazgeçemiyorlar ben de onlardan bilemiyorum:) Ama böylesi daha güzel değil mi Fahriye abla yalansa yalan de:)

  • Bana doğumgünümde hediye almayan ya da kutlamayan arkadaşımın doğum günü geldiğinde kutlamakta çok güzel, hem bu sayede önümüzdeki yıl bir hediyeyi daha garantilemiş oluyorsun huhe:) Arkadaşlıkta böyle bir şey değil mi zaten:) Herşey de hesap kitap yapmamak kin beslememek böylesi daha güzel:) Hayat kısa yavrum benim:)

  • Babanın işyerine gidip patron çocuğu gibi değil de normal bir çalışan gibi davranmak böyle yetiştirilmekte çok güzel. Her çalışan senin bir abin ablan olması daha güzel. Arkandan şımarık piç diyeceklerine yüzüne Damat yarın halı saha var adam eksik sen de gelir misin derler. 10larca abim ablam var benim lan döveriz huhe:)) Böylesi gerçekten güzel lan:)

  • Maç için deplasmana gidip anadoluya bilet bulamayıp rakip takım taraftarı içinde izlemekte çok güzel mecburiyettende olsa. Gol olduğunda gol diye ayağa kalkıp sana kızgın gözlerle bakanları görünce susmak:) Hem biz,

Senin için haykırırken kıstık sesimizi
Senin için kavga ederken kırdık bileğimizi
Senin maçını izlemek için terk ettik sevgilimizi
Siyah Beyaz budur,senden aldıgımız gurur
Kalbimizin ortasında durur...

Böylesi daha güzel harbiden:) Okuyan gözleriniz dert görmesin böylesi daha güzel dert görmesin hep gülsün huhe:) Böylesi aha güzel değil mi allahım bu böyle devam edecek huhe:) böylesi daha güzeldi sanki etmesin mi devam ama? huhe:))

Bu mimi yazmayan var mı yazmak isteyen varsa hemen yazarım buraya genelde mimlenmiş herkes sanki:)

2 Gencim Güzelim Seni Üzerim:

Unknown 6 Nisan 2010 22:37  

Yazıyla ve konuyla alakasız ancak söylemeden edemicem blog ismina bayıldım..
"tamtamdansı"

Damat Ferit 7 Nisan 2010 13:01  

Beyaz Büyü çok teşekkürler bayılma sen bize lazımsın huhe:)

Yorum Gönder

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania