iyi ki doğdum, gördün mü 24 oldum | falan

>> 8 Mart 2010 Pazartesi

Konnichi wa sevgili blogcular:) Uzun zaman sonra buraya yazmakta varmış kaderde. Eller de biliyor musun hiç kadir kıymet bilmiyor ben de bilmiyorum aslında sanki sen biliyorsun huhe:) İnsanoğlu işte kuş misali bir var bir yok kah uçuyor kah düşüyor yere. Ne zaman nerede kimle ne yapacağı belli olmuyor. Ne kaypak bir varlık lan bu insan:) Utandım şimdi kendimden, yine yırttığını sandın ama sen de utan bence, aynı familyadanız sonuçta ,insan familyası:)

Bu kadar felsefe bana fazla bu saatte. Sana da fazla tabi:) Bi şey diyecektim ben. Bugün 8 Mart sana neler ifade ediyor. Dünya kadınlar gününü ifade ediyordur büyük ihtimalle. Bundan sonra bir şey daha ifade etsin lan lütfen. Bundan sonra 8 Mart deyince Damat Ferit aklına gelsin çünkü ben bu mübarek günde dünyaya gelmişim.:)) Yani dünyaya gelmek doğmak oluyor:) Kısacası doğum günüm benim bugün:) Çok öenmli bir tarih.

Dünya için büyük insanlık içinde bir büyük adım benim dünyaya gelmem tabi o yüzden hani beni çok sevmesen de allah belanı versin lan Damat Ferit desen de yüzüme gülüp ayyy iyiki doğdun damat ferit seni çok seviyorum bebeğim derseniz çok makbule geçer. Takvimler 9 martı gösterdiğinde sövebilirsiniz tekrardan.:) Bugünlük öyle yapın. Lütfen lütfen lütfen huhe:))

Bu doğum gününü bildiğin evde geçireceğim, bizimkiler eminim birşeyler yapacaktır böyle kutlama manasında 5-6 arkadaşta gelir öyle deli deli kutlarız gibi. Mum söndürmece oynarız işte:)) Ayrıca Tabu da oynarız lan neyimiz eksik, eğleceye bak ooo yee:))

Mezdeke kasetlerim nerede benim onları bulmam gerek. Sakallarımı da keseyim hacı gibi oldum iyice, saçlarımda uzadı, kim kuaöre gidecek of lan off:) Neyse iyi ki doğdum gördün mü 24 oldum huhe:))

10 Gencim Güzelim Seni Üzerim:

Tamkarışık 8 Mart 2010 00:52  

=) Nice yıllara Damat

T.B 8 Mart 2010 02:00  

8 martta doğmuş olman aslında ilahi bir mesaj olabilir bu konuyu araştır. Happy Birthday hakan, iyiki doğdun ve iyiki yazıyosun

Evren - Sahne 8 Mart 2010 02:08  

Mutlu yıllara (:

Damat Ferit 8 Mart 2010 10:45  

Teşekkürler, vallahi iyi ki yazıyorum değil mi:)) huhe:)

küfkedisi 8 Mart 2010 12:31  

vaaaayyy kocaman olmuşsun :P mutlu, kutlu, huzurlu daha bilumum iyi dilekli yıllar, happy birthday huhe :)))

Damat Ferit 8 Mart 2010 16:06  

Sağol küfkedisi teşekkürler huhe:))

En Sevdiğim Şey 8 Mart 2010 16:30  

hadi bakalımm, 24 te güsel yaştırr:)))mezdeke kasedide olunca:PP

Damat Ferit 8 Mart 2010 16:44  

Evet tadından yenmez 24 gibisi yok en hovarda çağlar aman sabahlar olmasın mezdeke kaseti var ya ondan :))

MeL jones' 13 Mart 2010 00:22  

Oooh maşallah benim damadıma!
iyiki doğmuş
iiki blok yazmış
iiki biz onu bulmuşuz!
Nice nice bissürü yaşlara!
Seni Seviyok!
Hapiii börtttey tu yu! :)

Damat Ferit 15 Mart 2010 15:05  

Mel huhe:)) sağol bebişim:)

Yorum Gönder

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania