Yeni yıl gecesi ve sonrasında neler yaşadım huhe.!

>> 3 Ocak 2010 Pazar

Yeni yıl geçti gitti, Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun bana gördüklerini anlat Damat Ferit der gibisiniz huhe:) Zaten ben de yedğimi içitiğimi anlatmayayım değil mi yani ya işte ne yiyeceğiz hep aynı şeyler lahmacun, kebap, çiğ köfte, yayık ayran böyle şeyler, yılbaşında sıra gecesi yaptıkta huhehe:)) Aslında güzel fikir neden olmasın değil mi sıra gecesi, hep gecelere mi akılır yılbaşında ya da evde tombala mı oynanır :))


Neyse canımm yılbaşından bahsediyordum yediğimi içtiğimi geçtim. Güzelcene eğledik akıllı uslu öyle sarkmadık sağa sola, orayı burayı kaybedecek kadar da içmedik, alkol kötü bir şey huhe:)) İçiyorsanız adam hibi için lan derim hep:)) Bu felsefeyi benimsemiş bir bünyeyim:)) Bildiğiniz yılbaşı günüydü yani. Eller havaya hooo huuu hehu huheler havada uçuştu 2010'a girdik. Ne oldu peki ne değişti. Vallahi benim açımdan değişen bir şey olmadı be yavrım:))

Aynı tas aynı hamam:) Yine seminer tez babında dipnot düşüyorum kaynak arıyorum, anlaşılmaz dille yazılmış ingilizce makaleler olursa onlar küfür ediyorum, hocalarımda arada kaynıyor haklarını helal etsinler huhe:)) Sonra yine haberleri okuyorum falan bir de hükümete kayıyorum başlamışken artık. Sonra işte biraz çık gez hovardalık yap. Akşam belki dışarı çık yoksa nette geyik yap, msn de huheleş bir de hehu çıktı şimdi hiç sorma :)) kuzenle güreş huhe:) (ben yendim:D) pederle de güreş (kaybettim:D) annemin yanaklarını sık (git oğlum başımdan:D), küçük kraliçe ecem'i gıdıkla (yaa amaa). Gelen talepleri reddet kalbim seni ignore etti beybi de. Veya kabul et, kalbim seni accept etti beybi yani. Öyle işte 2009 Aralıkta da böyleydi yine öyle,:))

Ayrıcana önümüzdeki 2 hafta sonra mülakatım olacak akademik hayata adım imtihanı:)) Ön değerleme denen şeyi büyük hitimal geçeeceğim Ales ve Üds ye göre değerleme yapıyorlar önce. İlk 4 mülakata girebiliyor sadece. Onlar yüksek olduğundan fazlasıyla:D huhe:D geçerim galiba:) Benle yarışmayın ezerim uleyn:)) Ders çalışacağım yani böyle harıl harıl yükleme yapacağım hardiske:)) Gözlerim ne zaman bozulacak şeklim ne zaman kayacak saçlarım ne zaman dökülecek ve beyazlayacak çok merak ediyorum valla. Bir belirti yok ama sonum iyi değil huhe:)))

Damat Ferit 85 olmuşuz huuu huheee:)) Sizlere layık olmaya çalışıyorum:)) Yeni gelenlere hatırlatma huhe bir Damat Ferit ürünüdür. Taklitlerinden sakının. Hehu gibi mesela :D:D huhe.! Huhe'nin tarihini açıklayacağım bir sonraki yazıda çok istek var :D

10 Gencim Güzelim Seni Üzerim:

iki tane dövmesi olan bi kız 3 Ocak 2010 02:16  

hehumla alay edenin huhesi kaybolsun patenti başkası tarafından alınsın inşallahh aminn

evet arkadaşlar damat ferit huhe der de ben hehu demez miyim? alternatifini ürettim beybiler... bundan sonra hepimiz hehuluyoruz..

haydi hop hehuuuu

Damat Ferit 3 Ocak 2010 02:21  

Hehey biz bu laflara pabuç bırakır mıyız hiç huhe:)) Daha önce de demiştim avukatın gelsin hukukta arayacağım hakkımı:) Öyle kolay değil bir huhe kolay mı yetişiyor ne maceralardan geçiyor huhe nin oluşması kolay mı yetimin hakkını yedirmem ben fakir babasıyım ben huhhee:D

bi dost 3 Ocak 2010 02:56  

üçüncü paragraf çok başarılı :D

Damat Ferit 3 Ocak 2010 13:40  

Bi Dost: Olma mı yahu :)) Ben yazmışım huhe:))

T.B 3 Ocak 2010 22:21  

Huhe ye rakip olarak çıkan hehu nun önlenemez başarısını kıskanıyo gibisin damat, yoksa yanılıyo muyum?

Damat Ferit 4 Ocak 2010 01:13  

Tuğçe: Bir yazımla seslendim size Blogmania'da huheler ölmez :D

T.B 4 Ocak 2010 13:35  

Canım nasıl da sahip çıkıyo huhe'sine ya. Aferin çekirge bu hareketin beni çok duygulandırdı. :)

Damat Ferit 4 Ocak 2010 13:54  

Tuğçe: Sana layık olmaya çalışıyorum huhe :)))

Tamkarışık 7 Ocak 2010 13:29  

Valla hem tebrik hem de takdir ederim seni. Neden diye sor sor? =) Cevap vereyim: Hem yakışıklı olup hem de bu kadar ders çalışan çok fazla erkek tanımıyorum (hatta 1 tane tanıyorum o da şimdi Amerikada). O yüzden umarım istediğin olur ;) Kal sağlıcakla

Damat Ferit 7 Ocak 2010 14:37  

Gülşah: :) Çok sağol az biraz yakışıklı sayılırım işte huhe:)) Çalışmayana ekmek yok yoksa ben de biliyorum sağda sola özel bir şirkette çalışmayı daha iyisi olsun diye uğraşıyorum. Annem dedi hem yoksa kızlar almaz seni sevmez dedi huhe:)))

Yorum Gönder

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania