Kral da benim sultan da benim damat da benim huhe.!

>> 8 Ocak 2010 Cuma

Çok yorgunum sevgili seray severler. Pardon damat severler:) Biliyorsunuz bilmiyorsunuzdur nereden bileceksin, bilen biliyor neyse huhe.! 3-4 gündür evden dışarı çıkmıyordum ben ders çalışıyorum yine bilen bilir ayın 18 inde sınavım mülakatım var üniversite'de. Çok önemli, hayatımın sınavı lan:) Zoru seçtik başaracağız içerden güzel haberler var huhe.:)

Hah başta yorgunum demiştim ona dönelim şimdi biz. İşte 3-4 gün evde pinekleyip sakal uzatıp inekleyince doğal olarak bugün sıkılıp daldım ortamlara, ortam dediysem öyle bar disko falan değil, arkadaş ortamı işte bildiğin kahve, kıraathane falan huhe:)) Okey papaz kaçtı falan oynadık :))) Yok değil, kahve falan içtik, sağı solu kestik, güldük eğlendik, tabu oynadık epey bir şey yaptık lan. Zaten bilimsel olarak arada bir dinlenip farklı şeyler yapıp sonra ders çalışın diyorlar. Ama yoruldum yani haliyle, öldüm lan, çuval gibi yığıldım akşam eve:) Evde otursan sıkılyorsun dışarıda gezsen yoruluyorsun ortasını bulmam lazım bunun:))

Ortasını bulmak için de bir sevgili falan yapmak gerek bence. Çünkü sevgili olduğu zaman ortası oluyor bu işlerin. Öyle kankalarla doyumsuz eğlence çok olmuyor oluyor tabi ama fazla değil:) Ama bunu ayın 18'inden sonrasına attım. Şimdi kafam bulanmasın, aklım kaçmasın huhe:)) Kısmet var mı dersen var var, ama daha söylemedim, ee Damatcım o zamana kadar kaçarsa dersen kısmet derim, önümüzdekilere bakarız artık. Ama kaçmaz inşallah lan, belli edeyim ben değil mi biraz biraz. Hiç yardımcı olmuyorsun ama sen de. Bir akıl ver damat kardeşine huhe:) Şuraya koyalım boy boy resim falan huhe:) Resim değil fotoğraf dediğimi duyuyorum. Aynı şey huhe:))

Son yazıdan beri başka ne yaptım Twitter'ın altını üstüne getirdim. Chat odasına döndürdüm, ders çalışma aralarında çok iyi geldi vallahi, epey bir eğlendim aslında. Yapıma emeğ geçen blogculara pek teşekkürler:)) Sonra Formspring denen soru cevap sitesinde güzel sorularla kaşılaştım onları cevapladım ama şimdi arkası kesildi soran yok huhe:)) İstersen sağ taraftaki yerden yaz sor, merak ettiğin şeyler varsa cevaplayayım :) Bir nevi iletşim:)

Başka da hiç bir şey yapmadım. Yarın kariyer yönetimi çalışacağım. En sevdiğim alan heralde bizim konular arasında. Dersin güzeli olmaz ama hiç yoktan iyidir huhe:) İyice psikopata bağlayacağım yakında sonum iyi değil huhe:) Bir el atın bana :))

Bu arada winampta Cem Adrian çalıyor, ne güzel söylüyor:)

14 Gencim Güzelim Seni Üzerim:

T.B 8 Ocak 2010 23:38  

Canım sınavın var diye 18 ine kadar kendini eve kapatmak da ne öyle olur mu hiç, yazık sana olmaz itiraz ediyorum. Arada dışarı çıkıp yürüyüş yapmazsan kafaya oksijen gitmez. ne bileyim eline kahveni alıp yürüyüşe çıkmazsan, kulaklıkla müziğini dinlemezsen zaten algıların da iyice kapanır. Tamam sınav önemli ama sınavı kazaniyim derken ruhunu kaybetme lütfen.. :(

maRLa 8 Ocak 2010 23:39  

damat efendi, cem ile ders nasıl çalışılır, sözlere dalar gidersin sonra söyleyeyim..

Damat Ferit 8 Ocak 2010 23:47  

Tuğçe: Bugünkü gibi çıkarım yine ben dayanamam zaten, bünyem kaldırmaz ister huhe:) Zaten sağolsunlar bırakmıyor evde beni, başka şebeklik yapacak adam yok ondandır huhe:))

Müziği kulaklıkla dinlemiyorum ben böyle arabanın camlarını açıyorum takıyorum İsmail Yk açıyorum esi çıkarıyrum eli kolu dışarı gözler keskin kaçmaz hiç bir şey 30 km hızla salınıyorum Bağdat ta orada burada huhe:)))):D:D

Marla: Ders çalışmıyorum şu anda zaten Marla, ders çalışırken hiç bir şeyle ilgilenmiyorum ben zaten, sadece ders olur:) Cem de söylüyor ama yalnız da ayağa kalkabilirim mesel a ah ne güzel şarkıdır o:))

maRLa 8 Ocak 2010 23:55  

ayrımını yapamıyorum o adamın şarkıları söz konusu olunca,, yazio maşalla:)
müziksiz çalışamazdım şahsen, sözel dersi hele hiçbir şekilde, bırrrr!!
neyse, kolay gele..

Damat Ferit 9 Ocak 2010 00:01  

Marla: Adam yapıyor huhe:) Müzik veya başka bir şey ben sessiz ortamda çalışmaya alışğım galiba babadan öyle mi gördük acaba ki:) Konsantre oluyorum transa geçiyorum sadece oraya yani derse odaklanıyorum ben:))

maRLa 9 Ocak 2010 00:03  

ah ne güzel ne güzeeeell, cidden takdir ediyorum,,
bir eğitim hayatı geldi geçtii, ders çalışmayı öğrenemdim bir türlü, imreniyorum doğrusu..
sınavda da başarılarr.

Damat Ferit 9 Ocak 2010 00:08  

Marla: Sağool hocanız olacağım kısmetse artık huhe.! Eğitim üniversite kimlerin eline bırakılıyor gör işte :D

maRLa 9 Ocak 2010 00:15  

nç nç kayıp gençlik böyle çıktı ortaya:)
ben üni.yi bitirdim çok şükür atlattım tehlikeyi:)

Damat Ferit 9 Ocak 2010 00:18  

Ucuz atlattın desene o zaman:)) ne kadar şanslısın:) Allah kalanlara sabır versin huhe:))

küfkedisi 9 Ocak 2010 23:14  

ya herkes ders çalışıyor ben sabahın altısında kalkıp işe gidip çalışıyorum. özledim öğrenciliğimi bırakıyorum işi gücü les e giriyorum bu ne be hem kendimi de yaşlı hissettim. herkes öğrenci ben kariyer peşinde, bitmişim yaşlanmışım, ölmüşüm ben :D

Damat Ferit 10 Ocak 2010 00:19  

Küfkedisi: Yaşlanmışsın gerçekten neden dersen O LES var ya ALES oldu:P LES çok eskidendi huhe:)))) Çok mu kötüyüm yoksa:))

küfkedisi 10 Ocak 2010 00:30  

Heee doğru bak ben bunu da unutmuşum. Erken bunama da başladı demek, köprüye gidip intihar ediyorum, nota da sebebi Damat Ferit'tir yazıcam :))))))))

éLLa Çiça 10 Ocak 2010 15:12  

yorum yapiyorum ama yorum basligindaki yaziya istinaden degil :)
zira Gencim guzelim diye ukalalik yapmayi pek sevmem :p

ben su huhe'yi sorcaktim .. nedir bu huhe aydinlat bizi :) ( sanki cok muhim ya :p )

Damat Ferit 10 Ocak 2010 18:32  

Ella: :)) Huhe'yi burada açıklamıştım buradan bakabilirsin:)) http://blogeditoru.blogspot.com/2010/01/hehu-degil-dadlum-huhe.html huhee:))

Yorum Gönder

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania