Bahçelerde börülce, oynar gelin görümce :)

>> 19 Ocak 2010 Salı

Ni hao. Çince de merhaba demek biliyorsun sen zaten ama hani oldu ya öyle bir unuttun falan diye söyledim ben huhe:)) Kaç gündür burada sınavım sınavım var diye geziniyordum sevgili sadık damat ferit hayranları bilir:)) Hıı o sınava girdim, oldu da bitti maşallah yani. Sonuçta iyi olacak gibi kulisten güzel haberler var sınav sonuçlarıyla ilgili huhe:))

Bu sürede sadece sınava girmedim tabi. Mesela çay falan içtim, yanında sandvich falan da götürdüm ayıptır söylemesi. Çok hareketli günler yaşadım yani anlatamam sana. O yüzden kısa kesiyorum bu bölümü huhe:))

Bir de bu ara çok fazla mesaj çektiğimin farkına vardım. Ne zamandır yapmıyordum bu olayı, özlemişim huhe:))Eee mesaj atılan kişiye göre değişyor tabi bu mutluluk, bir ara -ki bu ara geçen ay falan oluyor sadece Garanti Bankası, Turkcell, Boyner'den falan mesaj geliyordu hiç heyecanlandrmıyordu beni büyük Boyner indirimi başladı kaçırmayın , Mudo'da benzersiz indirimler &70 'e varan indirimler. Lan önceden neydi fiyatı ki o kadar indirdin, gidip bakıyorsun fiyatları aynı, indirimli ürünler nerede diyorsun bitti beyfendi, ee seni alalım o zaman ne yapalım diyorsun.Zorla günaha sokuyorlar abdestini bozuyorlar insanın huhe:)) Ondan bari gitmişken alayım diyorsun, alayı masraf lan,

Masraf demişken çok cimri hissediyorum kendimi bugünlerde hani şu bizim kız Lucy Van Pelt var ya onla işte ben telefonla konuşuyodum bugün sabah, sürekli arıyor anacım ne yapayım huhehe:)) işte dedi damatım feridim yalıya girelim taksitle olur mu, ben de 2 oda 1 salon neyine yetmiyor Tuzla'da 37 milyara veriyorlarmış dedim. Hem taksidi sevmem ben Mortgage yapalım dedim:))Hayallerimi yıktın dedi, dedim zaten benim ki yatırım amaçlı, yoksa bize stüdyo daire yeter.:))) :D

Bizim yalımız vardı da biz mi oturmadık :)) Bu iğrenç espriyi de yaptıktan sonra başka konuya geçeyim ben di mi. Evet evet. Yalı bizi bozar konağa fitim ben:) Havalarda soğdu arkadaş. Ne güzel gidiyordu böyle lale molla idare ediyorduk. Şöyle deli gibi kar yağsa da kızları kara batırsak falan, Mel Jones çok istiyordu kara batırılmak onun da bu isteği gerçekleşir böylece huhe:)) Onun formspring sayfasını ziyaret edin akşamları müthiş geyik dönüyor. Soru bahane sohbet şahane. Komik bir kız, benim kız versiyonum diyebilirm ama daha geyiğini düşün huhe:)))

Yazıyı bitirmeden önce mesajlarım var. Simiti çok severim. Portakallı kekin hastasıyım huhe:)) Şarkı da bonus olsun güzel bir şarkı hareketli işte baymıyor huhe:))

14 Gencim Güzelim Seni Üzerim:

küfkedisi 19 Ocak 2010 17:14  

amaaann yalının temizliği zor olur zaten, hizmetçi falan desen özel hayat diye bir şey kalmaz, evet en kralı stüdyo daire bence de. kedi ciğer ilişkisi gibi oldu sanki, neyse :)))))))

Damat Ferit 19 Ocak 2010 19:48  

:)) temizlik değil mi bir de temizlikçiye para ver huhe:))) Stüdyo daire söyle bir vileda sil süpür bitti işte huhe:D

iki tane dövmesi olan bi kız 19 Ocak 2010 21:18  

1- allahım bu fotoğraf ne? çekil kusucam sabah telefonda anlatıp güldüğün kare mi bu? o gözlükler, o takım o poz hemen çöpe!
2-mesajlaştığı kızı boynerle karşılaştırıyor! ölücem şimdi!
3-yalıya giricem ben tuzlada falan işim olmaz ordan gelecek kira ayda 100 tl napim onu be!ölü yatırımsın sırf adam!
4-simiti hiç sevmem. portakallı kek de pek tercih edilmeyen bişey:)
5- cimri erkeği hele hiç sevmem.

Damat Ferit 19 Ocak 2010 23:56  

Huhe onlardan sadece biri ne güzel ya işte huhe:)) Boynerle karşılaştırmadım önceden yani 1 ay önce falan sadce oradan geliyordu dedim:))

Huhe havuzu falan varmış oranın 300 e gider bence :))) Simiti ben de sevmiyorum aslında :) cimriyi de sevmem öylesinne dedim ben onu huhe:)

20 Ocak 2010 01:28  

şarkı güzelmiş hemen indirmeli! :)

Damat Ferit 20 Ocak 2010 01:48  

Bence de betül, eğleceli bir şarkı cover aynı zamanda:)

20 Ocak 2010 01:56  

öyleymiş şimdi sordum google amcaya nasıl duymamısım hay allah! teşekkürler :)
formspringteki soruyu ben sormuştum itiraf ediyorum (:

Damat Ferit 20 Ocak 2010 01:58  

blog var mı senin betül yoksa izleyici misin sadece :))

20 Ocak 2010 03:38  

hazırda bi blogum varda yazmıyorum bu durumda izleyiciyim :))

27 Ocak 2010 18:04  

de leri da ları ayrı yazın

Damat Ferit 27 Ocak 2010 19:42  

Sevgil adsız her "de" ayrı yazılmaz. Oradaki "Bahçelerde" ki de dahi anlamındaki de deil. Durum eki olan "de". Bilmem anlatabildim mi? Mesela evde, sinemada gibi.

MeL jones' 6 Şubat 2010 13:59  

ayyy bebim damad! (:
Olm nerlerdesin sen benım Fs reklamımı yapıosunda sen yoksun yafru (:
Öyle sensız geyıgın tadı cıkmıyo zaten bu ara pek takılmıyorum ama
bu aksam saatlarımızı ayarlayıp depoda buluşalım huhe! (:
yani fs te gorusmek umıdıyle!
ayrıyetten!
fundun ıstegını kırma olm lan fıstık gıbı kız (:
paspas ol sen fundcumaa,cımrı olma pilis,damadlara yakışmıoo (:
Hadi öperim bebim seni (:

ps: ay kara batmak ıstıyorum (: ama bunu sana ne zaman soledım hatırlamııoorrum (:

nazarboncugu 27 Şubat 2010 15:12  

hey! nerelerdesin damat ferit niye yazmıyorsun ? merak ettim tee buralara kadar geldim :))

Damat Ferit 5 Mart 2010 13:25  

geldim lan huhe:))

Yorum Gönder

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania