8 soruya 9,5 sayfa cevap yeahh:)))

>> 22 Haziran 2009 Pazartesi

Helloo everybodyy:)) Sınavlarım bitti. Sınavlardaki ler takısına kankayın sadece bir sınavım vardı zaten :) Ama ama ama :)) bu bir sınav 3-4 sınava bedel nitelikteydi. 3 kitap bunlar ne oluyor hemen söyleyeyim Max Weber, Frederick Taylor ve Henri Fayol'un kitapları v 7 tane 50 şer sayfalık makaleden sorumluydum. Sınav klasikti:))

Bu Max Weber ömrümden ömrü yedi şerefsiz:)) Ağzıı bozdum pardon:)) Kitabın girişimde düşünce dünyasını anlatmış. Yemişim ben öyle düşünce dünyasını arkadaş:)) Yok kapitalizm şurdan doğmuş yor burdan patlamış. Kapitalizm neymiş biliyor musun ben bilmiyordum mesela :)) Protestan ahlakından çıkmış ortaya. Sınırsız birikim manasına geliyormuş. Protestanlar dünyevi çilecilikği esas alıyorlarmış falan filan anlatıyor:)) Calvinim den de esintiler var ayrıca:))


Sınava gelince o kadar çalışmaya güzel geçti tabi.8 soruya 9.5 sayfa cevap verdim. Parmağım yara oldu yazmaktan huheh:)) Galiba ders aşamasını geçtik seneye master tezi yazarız artık hep beraber sizlerle:)) Eee bana da yeniden istanbul yolları taşlı geliyor Damat Ferit kara kaşlı huhehe:)))Şu benzin fiyatları düşecek diyorlar bir iki gün daha bekliyeceğim bir de yolcu arıyorum Bursa Bolu Ankara hepsi olur carsa geldin huhehe:))) Bir kişilik boş yerim var.:)) Yol parasında tasarruf :))

Damat Ferit sundu. Yaz boyu size tatil mekanlarında sesleneceğim. Çok renkli olacak çok:)))

Read more...

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania