Kariyer kariyer dedim fos çıktı lan..

>> 28 Mayıs 2009 Perşembe

Arkadaş 3 gündür ders çalışıyorum sınav var Cuma günü diye. Dışarı çıkmıyorum doğru dürüst tam 5 kitaptan sorumluyum. Konumuz Kariyer yönetimi,planlaması vır vır alayı kariyerin. Hee bugün mail gelmiş asistandan bak mail şöyle "

Xx hocamız Cuma günü yapmayı planladığı sınavı yapmayacağını değerlendirmeyi verdiğiniz makale ödevlerinden yapacağını iletmemi istedi".



Ohaa oha ben o kadar boşuna mı çalıştım lan. Nerde benim gençliğim discolarda Polonyalı erasmuscularla dans etmek varken kaç gündür kariyer bilmem ne diye çalışıyorum. Sınav için mi çalışıyorun sen öğren birşeyler demeyin bana. Sınav olmasa hayatta çalışmam ben. Deli mi şey etti beni lan:))) Bu sınavlar olmasa yani benden bir bok olmaz. Allahtan bu Öss, Kpds Ales, Üds gibi sınavlar var. Sınav olunca çalışırım iradem sağlam. Ama yoksa benden iti yok huehhe:))

Ayrıca bu arada ODTÜ Öyp yani Öğretim üyesi yetiştirme programına başvuruyorum. Bakalım kabul edecekler mi. İki tane referans mektubu aldım Dekan ve enstütü müdüründen. Alacağın en üst kademeler lan.. İnaşşalh iyi şeyler yazdılar ahha:))

Ama emin değilim çağırsalar bile gitmeyebilirim. Öyp ünilerini beğenmedim. Ardahan falan var. Ne yapcacan orda. Blogta yazılmaz orda. Sizi düşünüyorum hep ben:)) Çok asabiyet dolu bir yazı oldu. Aslında ben hiç böyle değilim çok şeker topağı bi bir çocuğum:))

Hadi çav :))

Read more...

Ağliyiciimm tutmayın beni

>> 15 Mayıs 2009 Cuma

Ağliyiciimm ulenn. Nasıl bir döngü içine düştüm ben böyle. Neden bilmiyorsun tabi benim neler çektiğimi:)) Malum benim 4 tane dersim var bunlardan 30-40 sayfalık minik bir tez niteiğinde ödevler hazırlamam lazım. Bunlarda bir tanesini bugün teslim ettim. Yapana kadar göbeğim çatladı lan. Bir de hocalarda insafta yok ödevden başka bir de ingilizce makale veriyorlar. Bunu da çevir gel hadi koçum diyorlar. Hadi lan Damat çevirsin sen Doçent ol:))) Hep bir yanlış yer bırakıyorum çevirilerde bilerek. Demek ki okumuyorlar ki birşey demiyorlar tam puan veriyorlar huhee:))

Hee bu güzel kısmıydı.. Haziran 5 e kadar 3 ödevimi daha yapmam lazım. Sadece teori olsa iyi tabi bu da bu dönem moda oldu bir de uygulama istiyor beyfendiler. Sanayi de koştur dur bütün gün yazık lan bana:)) Anket yapcam diye ne hallere giriyoruz:))

2 sininkini yaptım bir tane anketim kaldı. Onuda yapcam inşallah. Üniversitedeki araştırma görevlilerin mesleki tükenmişlik düzeyleri üzerine bir amprik çalışma.. Alahımm sana geliyorum. Kimse yüksek lisans öğrencisinin tükenmişlik düzeyini sormuyor ki:)) Tükendim lan uykusuzluktan radyosyona maruz kalmaktan. Kütüpahnede ki fotokopici ile kanka oldum sizin yüzünüzden:))

Uykum da var. Yorgunluktan. Bahar şenlikleri varmış buranın başlıyacak yakında. Ona bile gidemeyeceğim lannn. Ağliciimmm tutmayın beni..

Çok karışık bir yazı oldu anlamadın sen de değil mi beni öhüühüh:)) Hee ben gittim çalışayım yine ağzımdan yeşil sular akıyor artık lan. Lisede Ddalga geçtiğim ineklerden özür diliyorum burdan..:)) Anlıyabiliyorum sizleri daha iyi artık. Ben de sizdenim artık. Asosyal olmama az kaldı.

Damat bugün geliyor usun canlı möziğee
Yok lan siz gidin ödevim var benim

Damat biz yemeğe gidiyoruz fast food takılcaz bugün. (sanki başka gün ne yiyon:D)
Yok lan anketleri yorumlamam lazım. Siz takılın..

Damat ben gittim tatlım
Git git benim ödev yapmam lazım ühühü..

Tüm muhabbet böyle 2 haftadır lan.. Tüm anketlere düz giderim 100 km hızla..O_O

Read more...

Savunun Ales fatihi Damat Ferit geliyor :)))

>> 10 Mayıs 2009 Pazar

Heleleley leyley:)) Bugün Ales vardı. Çok çalıştım bu sınav için ehheuheh:)) Yok o kadar değil zaten bulmaca gibi sorular ve ilkokul matematiği soruyorlar sınavda bana kalırsa. Önemli olan soruları hızlı çözmek tabi doğru şekilde ki zamanın yetsin. Yoksa hayatta yetmez. Sözel de şu son 10 soruya kadar çok güzeldi hiç takılmadım.

Şu Peron sorusu ve Aslı Esin falan kitap sorusu vardı. Onlarda takıldım forumlara baktım onlarda doğru galiba hahah:))) Matematik zaten dediğim gibi ilkokul matematiği sadece zaman alıcı sorular var görcesin kısa yolu yapacaksın yosa yetmez zaman. Sayısal 2 daha kolaydı kekti Sayısal 1 e göre . 1 boşum var sınavda ayrıca:)) EA 90 üstü gelir galiba. Hedefim de buydu zaten.


Herkesin kötü geçmiş diye duyuyorum. Bu da benim daha yüksek almam demek. Standart sapma büyük rol oynuyor burda. 95 falan da gelebilir. O zaman seneye yurtdışındayım demektir. ABD veya İngiltere istiyorum. Hadi bakayım inşallah heheheh:))) Hemen de havaya girerim ehehu:))

Sınava giripte aranıza yüksek beklemeyen kötü geçenlere tavsiyem eğer önceden bir matematik temelleri yoksa otursunlar önce konu eksiklerini kapatsınlar sonra soru çözeceksin işte. Hızını artırmak için o da. Tabi her çalışan da yüksek alamayabilir. Biraz şans biraz zeka faktörü ortaya giriyor. Ben şanslı kategorisindeyim :))) :D

Çok sevinçliyim lan. Yüksek lisans derslerimin hepsinden kalsam üzülmem bundan sonra.Yayacam kendimi yaylalara discolara yeehuuuu hehe:))) Daha çok yazı yazacağım sizlere.Hayatınız karartacam sizlerin. Savunun Damat Ferit geliyor :)))

Read more...

Hayatı çok marjinal yaşarım hiç sorma

>> 6 Mayıs 2009 Çarşamba

Düşündüm de ben de çok malzeme yok arkadaş. Ne öyle fırtınalı bir aşk yaşantım var birgün onla birgün bunlayım kendi halimde işte kız arkadaşlarımız oluyor öyle casanova falan değilim ballandıra ballandıra anlatayım ne de çok zenginim şöyle markalar giyerim şöyle yerlere giderim arabam var Audi bilmem kaç, bir tane külüstür var ayağımızı yerden kesiyor işte nesini anlatayım onun ben:))

Eee ne yapacak bu bünye o da popüler bir blogcu olmak ister herkes okusun ister.Herkes peşimden koşsun bir yazı yazdım mı yorum kutucuğunu önünde kuyruklar oluşsun Damat Damat erkeğim ne güzel yazmışın demesini ister. Bu kadar talebe karşı da yazılan yorumlara cevap vermez cool takılır bir şekilde. Ne güzel lan zuhaha::)))

Böyle olmazsa kim okuyacak senin gibi adamı orda lüks yaşantılar geceler alemler, karılar kızlar,oğlanlar falanlar filanlar dururken:)) Hep onlar okunacak değil ya ben değişiğim beni okuyun huhe:)))


Ben de ne var önümdeki 1 haftalık programım açıklıyorum.:)) Bugün sabah kalktım ev arkadaşım lisans talebesi olduğundan erkenden uçmuş okula çalışkan çocuk:)) Biz yüksekler yatıyoruz tabi yükseğiz ya:)))Sonra kahvaltı yaptım Cuma günü ödevimi teslim etmem gerek en az 30 sayfa civarı olması lazım onun 26.sayfasını yazdım gerisi yarına bıraktım:))) Kız arkadaşım aradı Damat ne yapıyorun Gökkuşağına (kampüste derme çatma biryer:)) gelsene burdayız biz dedi. Ben de yok işim var dedim gitmedim bozulmuş mudur acaba? :))

Sabahtan beri evdeyim yani. Havada kötü. Az sonra bir duş alacağım kendimden tiksinmeden haha:))) Önümüzdeki günlerde buna benzer geçecek arada bir çiğköfte partimiz var yine haftasonları Hotel var burda onun boktan canlı müziğine discosuna falan giderim. Sonra bir AVM var orda alışveriş yemek, araba le gezinti meram da eee bitti işte.Bir de sınavlara çalışırım bloga saçmalarım o kadar.:)))

Hiç ilgi çekici değil :))) Ama siz yine de okuyun beni hehe:)) Çok güzel makara yaparım türkü söylerim isterseniz break dans bile yaparım..:))

Benim gibi olanları bekliyorum saklanmayın:))

Read more...

Damat Ferit yenilendi pazar payı arayışında

>> 4 Mayıs 2009 Pazartesi

Kpds sınavından çıktım pazar günü bilenler vardır. Çalışkan inek bir öğrenci olarak o ben oluyorum bugün cevaplara baktım Osym'nin sitesinde galiba 75-76 gibi birşey alacağım baktığım kadarıyla. Artı 1 eksi 1 olur en fazla hatırlıyorum çünkü cevaplarımı. Bu puan sana yeter mi Damat dersen şimdilik yeter Ales 'te gireceğiz haftaya ondan da bir 90 çakarsak demeyin keyfime :D:D

Ama tabikine 80 üstü alsam daha iyi olurdu ama buna da şükür etmek lazım. Bunu bulamaynlarda var. Tok açın halinden ne anlar derler ben anlarım kardeşim. Kötülerin düşmanı iyilerin en yakın kankasıyım ben.:D El şakası bile yaparım o kadar yakınım yani hahaa:)))


Ayrıca bu laçka mı laçka blogumun pazarlama faaliyetine giriyorum bugünden itibaren. Şöyle alem blogcu görsün benim neyim eksik. Bloxoo'dan başlıyorum işe:D Ondan sonra yayılcam yavaş yavaş yaylalara:)) Mayıs ayı da geldi blog aleminde bir boşluk var o boşluğu yeni bir havayı ben katacağım. Evet aradığınız ben de uzaklarda aramaaa:D

Ben nasıl destek olabilirm diye sor sen bir. Hııı blogundan link vererek bu blog yazma aşkıyla yanıp tutuşan bünyeye destek verebilirsin. Hadi ne duruyorsun:))) Yok yok hiç olur mu öyle şey hehee:))

Temamıda değiştim yıkandım geldim cillop gibi oldum.Rastgele:)))

Read more...

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania