Ve hastalık geldiği gibi gider :)

>> 20 Aralık 2009 Pazar

Bugün çok güzeldi sevgili blog ve saygı değer Damat Ferit okuyucuları:))) Sevgi pıtırcığı gibiyim şu anda. Birşey yaptırmak isteyen varsa söylesin, bundan daha melek olamam:)) Kaç gece sonra dün ilk defa deliksiz uyudum. Allahım uyumayı pek sevmeyen ben, uykunun değerini anladım bu 3-4 gün içinde:) Deliksiz uyku gibisi yok arkadaş. Yoksa bütün günün zehir oluyor. Salak salak geziyorsun:))

Bugün kaç gün sonra dışarıya adım attım. İnsanlara garip garip baktım değişik geldiler bana, yabanileşmiş miydim ki acaba:)) Yok değilmişim, sonra tepkiler vermeye ("ooo gördün mü kanka nasıl ama") başladım.:) Kendimi hani şu filmlerde olur ya adamı dondururlar falan 100 yıl sonra yeniden canladırırlar. Öyle hissettim. Çocuklar gibi şendim. Hopladım zıpladım:)) huhe:)) Yok sadece kahve içtim arkadaşımla:) Ne kadarda abartıyorum. Mübalağa sanatını çok iyi icra ederim. Bir de Tevriye vardı, kadın ismi gibi :)))

Ama hastayken ilgi alakaya, şımartılmaya, "ayy damat canımm hasta mı oldun sen gel öpeyim geçer" tarzındaki sevgi gösterilerine alıştığımdan, gerçek hayata alışmam zor olacak. Ama yine de işte iyileştim gibi ama yani işte ne bileyim belki öpersen iyileşirim tarzında şirinlikler yapsam mı ki acaba. Çok tatlı lan huhe:)) Ama ben o çocuk değilim. Yapmam:)

Ayrıca yarın peder beyler ile kuzen beyler geliyorlarmış. Hele şükür lan, işimiz var diyerekten acaba ne haltlar yiyorlardı. Ama yok önemliydi, ama olmamış yine galiba, dedim o kadar beni de götürün diye, Moldovlar benden daha çok hoşlanır dedim ama dinlemediler. Hep bana hep bana Damat ferit'e gelince yok:))) Şaka lan :))) Siyasi olaylar onların ki. Topuğuma sıkmasınlar sonra:)) Neyse canım salla:) Hükümet istifa:))) huhe:))

Gece gece yine çok gevezelik ettim farkındayım. Hastaydım ya bir boşalma açılma oldu bende. Yoksa canım böyle geveze değilimdir ben:)) Bilirsin sen yirim yirim:)) huhe:)) Adios:)



*Bu şarkıyıda çok severim. Annem babam beni çok severmiş:))

28 Gencim Güzelim Seni Üzerim:

iki tane dövmesi olan bi kız 20 Aralık 2009 01:25  

ay ben de bu şarkıyı shanghai'dan abim gelince söylüyorum hatta her bir yere yazıyorum shanghaidan abim gelmiş evde bir bayram havası diye:)

hayydi atlattın hastalığı koçum. afferin. sahalara dön. çapkınlık yapma. herkese yüz verme. aşık olunca çık biriyle falan ne bilim. öğüt veresim geldi haha

Damat Ferit 20 Aralık 2009 01:32  

Huhehe:)) Shangai'da abin var demek:) Bizim abimiz yok ki Shangai'ya gitsin:)) Güzel uyarlama ama huhe:)) Pekin olsa olmazdı havada kalıyor:)

Öğütleri aldım cebimde:) Çapkınlık yapmam zaten canımmm ben:) Göz çapkınlığı benimkisi sadece::D

iki tane dövmesi olan bi kız 20 Aralık 2009 01:48  

benimkisi de :))
bi de dilimde:))

ikisini hep söylerim
amaaan benimki dilimde
amaaan benimki göz çapkınlığı

bi keresinde bi sevgilim bana dedi ki ben aslında çok çapkınım ama sevgilim varken gözüm kimseyi görmez. inanılmaz sadığımdır...
anam ben bi üzüldüm bi üzüldüm. içim falan ağrıdı... yalan söylüyo falan diyorum içimden kaşlarımı küçük emrah gibi yapıp ona bakarak düşünüyorum falan...

neyse sonra düşündüm ki lan ben de öyleyim zaten.. ve cidden sevgilim varken ona taparım kimseyi görmem... sonra inandım ona ama ben bunu düşünüp inanmaya karar verene kadar baya yıpratmıştım adamı:/

Damat Ferit 20 Aralık 2009 02:03  

Huhehe:)) dilimde de güzelmiş bende kullanayım onu:) Yeni ibr şey duysun insanlar:))

O erkek arkadaşın yalanda sölebilir doğru da vallahi emin olmak çok zor konuda kişilik testi yapmak gerek:)) Ben desem mesela öyle bir şey doğrudur kesin:)) Ama o arkadaşı tanımadığımdan bir şey söylemek istemiyorum.

Bundan sonraki erkek arkadaşların daha şanslı o zaman, inanacaksın bundan sonra "sevgilim varken, gözüm dişi sineği bile görmez, çok sadığım ben" dediklerinde :)) Bir erkek evladı daha ne istesin sevdiceğinden:))

Ayrıca ben de zaten önceden güvenmediysem başlamam olaya, başladıysam da güvenirim ona zaten hep benim hatalarımdan dolayı bitmiştir, ya da öyle istemişimdir belki de bilemem:))) huhe:)

Not: Hayatımın aşkını arıyorum. Tanıdık boşta birileri varsa gönder bana, sevaptır, oturalım konuşalım, belki kaynaşırız, severiz. Görsün çocuklar birbirlerini önce di mi ama:)) huhe tamam sustum:))

iki tane dövmesi olan bi kız 20 Aralık 2009 02:08  

ya damatcıım ben varım bi tek arkadaşlarımın arasında bekar kalan, diğerleri kapıldı önceden:))
ben de kapıldım gibi bişey:)

bi demet kaldı. blogumu okudun mu bakim okuyan demeti bilr ya da görmüştür? bak onunla olur tanıştırırım:)ama hiçbişey için söz veremem
bu arada çöpçatanlık işinde über başarısız olduğumun da altını çizmek isterim.

Damat Ferit 20 Aralık 2009 02:13  

Demet? hımm blogunu okudum biraz ama çok değil bir çok fotoğraf hangisi Demet hangisi Ayşe bilemedim :))

Şimdi Demet güzel mi böyle endamlı falan ben 23,5 :) yaşındayım o kaç yaşında 25 ten fazla olmaz, prensiplerime aykırı, balık etli olursa çok iyi olur, çiroz olmasın:))) hueh:))

Sonracığıma, yemek yapar mı mesela ben kıymalı böreği çok severim, yaabilir mi:) Hımm bir de dırdırsız yoktur dedin sen ama senin arkadaşın olduğunda göre dırdır yoktur onda? :))

Bu kadar:)) Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Arz ederim:)

iki tane dövmesi olan bi kız 20 Aralık 2009 02:18  

bkz. kızlar gecesi forever yazıma... o 31 yaşında hahaha senden bir iki yaş büyük yani:))
yemek yaptığında çok güzel yapar ama sonuçta o da bi iş kadını sürekli börek çörek açamaz damat:/

benim arkadaşım olduğuna göre dırdırsızdır olayı iltifat mı gaz mı bilemedim
anne ben paranoyak oldum

Damat Ferit 20 Aralık 2009 02:26  

31 yaşındaymış, çok büyük ama bana o, hazır değilim ciddi bir ilişkiye eski ilişkimde çok yıprandım ben huhe:)))) (Kıvırtma halleri:D) Ama balık etliymiş gibi sanki hımm:))

İltifat iltifat başka şey düşünülebilir mi hiç yapmam ben öyle şeyler, annem acı biber sürer sonra dilime:D

iki tane dövmesi olan bi kız 20 Aralık 2009 02:30  

tuçe bektaşla olan kankalığınız gözlerimi yaşartmakta zaten yakında kızlar gecesine davet edilebiliten var gibi geldi bana:))

bugün onunlaydık zaten kızım benim sevgilim olsun da sizden kurtulayım dedim orkun askerden geliyo da malum, tamam dedi aşkımızın meyvesi sen olma artık damat ferit olsun.

aman iyi dedim. aşklarının meyvesi olmak onlarla heryere gitmek demek. çeşitli çöpçatanlıklara maruz kalmak falan kesinlikle çok eğlenmek ama...

ben gidemiycem sanırım sen gidiver onlarla artık annem

Damat Ferit 20 Aralık 2009 02:36  

:) Tuğçe şeker gibi kız ya bana reçete bile verdi tarçınlı ballı:) sağlığımı ona borçluyum:)))

Aşkınızın meyvesi ben mi olacağım. Benden mi bahsettiniz:) Kulaklarım çınlıyordu zaten bugün tatlı tatlı (acı acı değil:D) ondanmış demek ki:)

Çöpçatanlık yapan birilerini arıyordum ben de zaten. Ayyy çok eğlenceli, gelsin kızlar, "yok seni beğenmedim değil mi Tuğçe güzel değil bu, sen git diğeri gelsin, senin saçların kısa sen de git, haa sen tamam kal dur orda dön bakayım bir, kızlar sizce "Evettt eveet damat tam sana göre 10 numero" huhehe:)) :D

iki tane dövmesi olan bi kız 20 Aralık 2009 02:44  

tuçe öyledir ya... ama tanımadığı birine daha önce böyle bişey yapmamıştı şaşırdımm:)

senden bahsettik damat, benim aşkımla olan meyvem diil ama tuçelerin meyvesi ol:) biz kanka olalım sen onlarla meyve ol:))

tuçe de ayy damadım feridim o sana göre diil annem burnu kemerli gibi... boşver ben sana daha güzelini bulucam kuzucuuum diye iyice şımartır... yandık mı ne!?

bi dost 20 Aralık 2009 02:49  

guduuu geçmiş olsun lan :D mor konvers istiyorum hala :D

bi de "Bir de Tevriye vardı, kadın ismi gibi :)))" buna koptum manyak :D

Damat Ferit 20 Aralık 2009 02:52  

Doğru anladıysam şimdi ben senin aşkınla olan meyve olmayacağım senin kankan olacağım ama Tuğçelerin meyvesi olacağım. Çok kişilkli bir yapı ortaya koyacağım yani:))

Tabi meyveden meyveye de fark var. Benden olsa olsa Elma cıkk olmaz elma, armut hiç olmaz geç geç:)) kiraz çok feminen çilekte öyle, hah buldum Üzüm olsun:) Şaraplık olanlarından:)))

Zaten hafif şımarığım iyice tavan yaparım o zaman. Ya da bir de benim kuzenim var görmüşünür blogta Ukturk diye onu da alalım mı yanımıza yazıktır günahtır, onun da manitası yok çöpçatanlık yapalım ona da:) hep bana hep bana olmaz ki ben herkesi düşünüyorum zaten:) Toplum insanı:)

Damat Ferit 20 Aralık 2009 02:53  

Bi dost: Mor converseler tari oldu artık mor yazma vaar şarkı piyasasını da mı takip etmiyorsun iyice boşladın sen:)))

iki tane dövmesi olan bi kız 20 Aralık 2009 03:00  

:) evet yazık ukturke, onu da yanımıza alır çöpçatanlık yaparız ona da damat:)))

sen bizim üzümümüz ol, ukturk de mandalinamız olsun. sonra ukturk orkun ve sen kurtlar vadisi izler ps oynarsınız rakı falan içersiniz biz de arkanızda tığ işi yapar yeni desenlerle masa örtüleri yaparız :))

sonra da size elma soyup dilim dilim yapıp meyve bıçağının ucuyla uzatırız. bu arada sana bi kız bulmuş oluruz umarım.bulmasak da meyvesiz kalmazsın annem

Damat Ferit 20 Aralık 2009 03:08  

Ben Kurtlar Vadisini sevmiyorum her hafta zorla izliyordum dalga geçiyorlar sonra mesela babam: "bizim zamanımızın gençleri böyleymiydi, devlet gidiyor elden izle de öğren (kafiyesi bile var:D) kuzen:"Sen git Aşk- Memnu izle, ayıp.!" :)) Ama tığ işi de yapmam:D Neyse:)

Bu bizimki huysuzdur maçodur, bir bana sökmüyor bu tavırları tabi dikkat etmek gerek, bir de etrafındakilerde onun kafasındaysa oo ortam mafya vari bir diziye dönebilir her an:)

Elma güzeldir, bir de soyulduysa harikadır, candır:))

iki tane dövmesi olan bi kız 20 Aralık 2009 03:14  

ben de aşkı memnu izliyorum sen bizimle izlersin ukturk'un kafasına terlik fırlatırız biz bişey derse:) artık himayem altındasın damatcım.

planları değiştiririz olmadı, siz mangal yaparsınız biz de salata yaparız yanına. ukturkü de mangalın başına koyarız siz voleybol oynarsınız bizimle o da mangalı yeller

Damat Ferit 20 Aralık 2009 03:17  

Hemen kabullendin bizimkini, aman dikkat, sağlam değil o :)) Eevet pis işleri ona yaptırmak en iyisi:) Mangal falan iyice açıldık :)) Bir gün de piknik yaparız artık şöyle püfür püfür huhe:))

iki tane dövmesi olan bi kız 20 Aralık 2009 03:29  

yok kaanı zaten kabullenmiştim ben önceden:))

hehehheheeee

Damat Ferit 20 Aralık 2009 03:32  

Kaan? :) hadi canım yok artık Lebron James:)) huhehe:) Benim niye haberim yok arkadaş, bizde üzülüyoruz adama burada çöçatanlık yapalım diye oooo:)) Bak ben yine uyardım seni, mesuliyeti adlım üzerimden huhe:))

iki tane dövmesi olan bi kız 20 Aralık 2009 03:40  

hahaha:))) yok annecim biz sana bulucaz ama en güzelinden sen aklımızdasın merak etme:)) tuçe bektaşla bizim dostluğumuzun meyvesisin de sen ayrıca... markette bile sana kız bakıcaz biz:))

kaana bakmaya gerenk yok.:)))

Damat Ferit 20 Aralık 2009 03:46  

Anaam:) Neler olmuş neler hangi ara oldu bunlar ben yoktum bir ara o ara oldu galiba vay anasını dünya çok garip :)) Allah tamamına erdirsin:)) huhe:)) evlenmesi lazım onun yoksa iflah olmaz:) Niyyse, ben uyuyayım yeni hastalıktan çıktım:) İyi geceler (burada devamında ne desem ki yenge mi desem yoksa hımm:D) Nasıl oldu böyle bir olay anlamış değilim hala:) Kaşla göz arasında arkadaş alala huhe:)))

iki tane dövmesi olan bi kız 20 Aralık 2009 03:50  

ya evet damadım feridim ben de uyuyim çok uykum geldi yarın da yolcuyum üstelik:((

hadi iyileş bakalım
iyi geceleeer

T.B 20 Aralık 2009 15:47  

Çok mutusuzum millet. Halbuki siz han duvarları gibi up uzun yorumlarda baya eğleniyosunuz ne güzel. Benimse hayata bağlayan can damarlarımdan biri kopmuş gibi. Bilgisayarım bozuldu :((. Ne yazı yazabiliyorum bloguma ne de maillerime bakabiliyorum. Blogum yetim gibi kaldı. Şuanda bunları da neylan ın evinden yazıyorum kendisi wc ye girdi. Uff yarın fundam da gidiyo tekrar, zaten kaan da bi işi halledememiş sinir oldum :))
Neyse şimdi gidip hülya kaçyiğit gibi kendimi yatağa atıp ağlicam. Siz benim yerime de gülün artık :((((

Damat Ferit 21 Aralık 2009 01:24  

Tuğçe: evet çok eğlendik:)))) Üzülme a yaptırmadın mı daha bilgisayarını sen. Öylece duruyor galiba, terkedilmiş bir şekilde. Sen ağlama dayanamam huhe:))

iki tane dövmesi olan bi kız 21 Aralık 2009 11:06  

tuçem sana sms mail telefon blogum senin blogun bir de damadımızın blogundan sesleniyorum
gonyaya geldim
gonya evet
buralıyım artık

damo ve tuçeyi öperim bilgisayarın içün dua edicem bebişim:)

Damat Ferit 21 Aralık 2009 12:45  

Huhe:)) Tam gonyalı olmuşun sen :)) Oradan da birini bulup evlendirmek lazım artık:)) Sürekli mevlanaya gider durursun işte nee güzell:))

T.B 21 Aralık 2009 20:38  

Hayır daha yaptıramadım kuzenim götürdü cuma getirir. Ama bugün bir yerlerden kötü günler için saklanmış bir bilgisayar buldum hemen yorumlara ve yenı yazımı döşemeye başladım. Ohh özlemişim

Yorum Gönder

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania