Pembe panjurlu evimiz, 3 tane çocuğumuz olsun istiyorum Ferit

>> 16 Aralık 2009 Çarşamba

- Çok hasta oldum böyle içten içten öksürüyorum, ama domuz gribi değilim:) Sürekli bitki çayı içiyorum. Bugün mesela kekik, kuşburnu ve söğüt kabuğu çayı içtim. İçim dışım bitki oldu:)) Söğüt kabuğu denen şey iğrenç bi daha içmem:))

- Bu kış aylarını da hiç sevmiyorum, hastalıki kapalı hava, yağmur çamur sel:) Benim gibi çimlere yayılmayı seven bir insan evladı için çekilmez çile bu, kapalı ortamla nereye kadar arkadaş:))

- Bir hyundai reklamı var reklamda cart curt kampanya dedikten sonra en sonunda saat 22:00 'a kadar açığız diyor. HAngi aklı selim insan saat 10 da lan hadi gidelim de bir araba alalım der, nasıl bir mantıktır bu lan, açıklayın bana:)))


- Böyle hisli hisli gayet romantik yazan blogcular var etrafta. Genelde kadın blogları bunlar. Çok özeniyorum onlara bazen. Ben de böyle naif naif yazsam, arada kelime oyunlarıyla aklını çelsem insanların diye iç geçiriyorum:))

- Ayrıca blog demişken çok şirin bloglar öğrendim, kendime kendime sen de blog mu yazıyorsun lan şimdi dedim, çok içerledim, kendime çeki düzen vermem gerek:))

- Kalbim boş ya daha çabuk sinirlenmeye başladım, hemen parlıyorum lan duyduğum bir habere falan mesela, hemen birini bulmam lazım, büyümü yaptırdılar ne yaptılar bana:))

- Babam hala eve gelmedi lan. En son kuzenim Kaan'la Ankara'ya gitmişlerdi. Cumartesi günü. Daha yoklar, en son Konya'da görmüşler. Şimdi de Antalya. Galiba haraç kesme uzun sürüyor huhe:)) Çok sıkıldım lan gelsinler artık:)) Gelsinler söz Kurtlar Vadisini 4 gözle izleyeceğim onlar için:)) Ağliciiimm:))

- Bugün arkadaşım bize geldi bana Büdü'nün selamı var sana dedi. Ben de hastayım ya haa nee hangi büdü deme gafletinde bulundum. Bana ne dese beğenirsin. "İyakenabüdü" Böyle çapsız arkadaşlarım da var benim. Halim çok kötü, yaman:))

- Spor Toto oynadım 8 TL yatırdım valla tüm mal varlığım huhe:)) Tutarsa arabayı yenileriz kanka huhe:))

- Kütüphaneye gitmem gerek.! Biraz kaynak sömürüsü yapacağım da tez için:)) Ayrıca olurda doktora yaparsam GS Üniversite'sinden yapmak istiyorum valla bak, kafaya koydum, Alesim yeterince yüksek ama İngilizceyi de 72 olan ingilizce mi 90 a taşımak gerek.:) Ders alınır:))

- GS maçına iddaa oynadım berabere kalması lazım. Son iki gündür hastalıktan bahis oyunlarına sardım, hakkımda hayırlısı:)) Hiç oynamazdım aslında :)) Zevkli oluyor ama lan, heyecan oluyor kazanma amacım yok zaten öyle paralar, eğleniyorum:))

- Bu ipe sapa gelmez yazımı okudun ya cennetliksin sen canım benim. Öpüyorum seni huhe:))) başlık ile alaka kurmaya kalkma alaksı yok çünkü:)) Free:))

9 Gencim Güzelim Seni Üzerim:

T.B 16 Aralık 2009 20:48  

Ayy geçmiş olsun yanlız o çay bir halta yaramaz sana derhal yeni bir reçete yazıyorum.

Şimdi tencerenin içine (evet tencere) ıhlamur, çubuk tarçın, ada çayı, ve naneyi koyuyosun. Sonra evde hangi meyve varsa güzelce yıkayıp ortadan 2 ye kesip kabuğu ile birlikte içine atıyosun. Bir parça da limon atıyosun o da kabuklu. Sonra bunları bir güzel kaynatıyosun, süzüyosun ve içine bal koyuyosun. Sonrada demliğe doldurup bitirene kadar içiyosun.

Valla şimdiden yüzüne renk geldi

T.B 16 Aralık 2009 22:11  

Ayrıca blogumda seni mimledim bir ara yazımı okuman ve olimpiyat meşalesini devralman gerekmekte

Damat Ferit 16 Aralık 2009 23:34  

Tuğçe Bektaş: melek misin sen huhe:)) dediklerini yapacağım herşeyi denedim onu da deneyeceğim bakalım nasıl olacak çok teşekkürler, ama bir eneji kaynağı olacağı kesin içindekileri bakılınca:))

Hemen okuyorum mim başımızın tacı bir de bana reçete veren birinden gelince daha önemli:))

iki tane dövmesi olan bi kız 17 Aralık 2009 04:19  

melektir o çok da tatlıdır yanakları ısırılasıdır:)

ben de aynı salgından ölmek üzereydim bir prens kurtardı (en azından psikolojik olarak:))

Damat Ferit 17 Aralık 2009 11:16  

iki tane dövmesi olan kız: daha dediğini yapamdım ama onun için birinin çuvuk tarçın alması lazım:)) iyi olursam yanaklarında ısır benim için o zaman:))

Presn kurtardı vayyy, beni de bir prenses bulsam da o kurtarsa diyorum ama yok hiç:))

T.B 17 Aralık 2009 17:50  

Lucy ülkedeki tüm çubuk tarçınları evinde hibe ettiği için şuanda stoklarda kalmamış olabilir, ondan iste dicem ama şuanda kendisi çok uzaklarda sana yardım edemeyebilir.

Damat Ferit 17 Aralık 2009 20:46  

Tuğçe: Buldum buldum çubuk Tarçını:) Lucy'e yine de teşekkürler.:) O değilde bu çubuk tarçın aynı rulokata benziyor :))

iki tane dövmesi olan bi kız 19 Aralık 2009 00:56  

tek suçum tarçınlı çay yapmak damat. tuçe bektaş püüüü sana yazıklar olsun evime gelip elcaazlarımla yaptığım çayları hüpletirken iyi miydi he?

bu arada uzun uzun atma çayın içine kararında at yoksa acı yapıyor çayı.

mesela önce çubuğu ikiye böl sonra onun yarısını at falan.

Damat Ferit 19 Aralık 2009 01:09  

Uzun uzun değildi bu tarçınlar böyle bir parmaktan biraz uzundu öyle attım:)) acı da olmadı süper bir tat oldu diğerleriyle de karıştırınca:)) Ya da balı çok attım ben:))

Yorum Gönder

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania