Kısa kısa damat ferit | olan biten ne varsa:)

>> 12 Aralık 2009 Cumartesi

Temamı değiştirdim, yine eskisi gibi tek başına devam kararı aldım blogta. Damat Ferit olarak:) Temayı daha önce yapmıştık, duruyordu hemen yükledim şimdi, beence gayat şık durdu, lan çok sevdim huhe:))
*
Kaan (Ukturk) ile bizim pederi Ankara'ya yolcu ettim 1 saat önce. Arabayla tıngır mıngır yol alıyorlar şu anda. Ukturk'ün ayağı tam iyileşmese de gitmek zorundaydı. Hem 13 Aralık'daki Tandoğan Mitingine katılacaklar hem de halletmeleri gereken önemli işler var, ortalık bana kaldı, istediğim gibi at koştururum bu arada:)) Çabuk gelirler umarım yine de tabi kazasınz belasız:)

*
Dtp kapatıldı, tesadüfen o an tv başındaydım açıklamaya başlanırken, beklediğim bir sonuç oldu vesselam. Yaptıklarına bakıldığında kapatılması gerekti ama iki üç provokasyona dikkat etmek gerek canlarım:) Gaza gelmeyin sakın:) Etrafımda yeterince gaza gelen insan tanıyorum zaten, onlar yeter:))
*
Yine kız arkadaşımdan ayrıldım. Karşılıklı sözleşmeleri fesettik. Msn loglarımızı ve mektuplarımızı da iade ettik birbirimize:)) Şu anda boşum yani, hayırlısı huhe:)) Biraz erkek tayfasıyla fazla takılırım demekti bu zaman içinde, onlardan sıkıldığımda bakarız birşeyler sonra, şimdilik iyiyim gibi :))
*
Google'a Damat Ferit yazınca birinci sıradan ben çıkmak istiyorum. İlk sayfda çıkıyorum galiba ama yeterli değil:) Bana link verin lan damat ferit diye:)) huhe:)) Ne yapıp edip çıkacağım, baş koydum ben bu yola:)) 1 ay süre verin bana :))
*
Yeni temam ve daha ciddi(!) içeriğimle yeni yayın döneminde sizlerle oalcağım ey blog ahalisi, beni izleyen Damat Ferit hayranları:)) Aramıza yeni katılanlarda olmuş, hoş geldin diyorum orgum eşliğinde onlara. Nikahına beni çağıırr sevgilim istersen şahidiiin olurum senin... hadi hep beraber.....:)

0 Gencim Güzelim Seni Üzerim:

Yorum Gönder

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania