Herif dışarı çocuk içeri

>> 14 Aralık 2009 Pazartesi

Helloo oo ooo ooo (teknooo:D). Böyle son 1,5 gündür içime kaçan siyasi ve anarşik herifi çıkartmam lazım bir an önce hemen o geyik çocuğu sokmam lazım geri içeri. (Dikkatini çekti değil mi birine herif dedim birine çocuk, hangisini daha çok seviyorum anladın sen huhe :kapa parantez:)

Yoksa olmayacak böyle hasta olur insan lan bu stresle. Karar verdim benden siyasetçi olmaz yalan söylemem bi kere ben, içim dışım bir lan vallahaa inanmazsın ama öyle:)) Üniversite'deki 1.sınıfların beyinini yıkayabilirim aslında hahaha:))) Yok yok ben en iyisi mola verdiğim master tezimin yazımına devam edeyim hazır aşk meşk yok, beğendiklerimizin sahipleri var veya yüz vermiyorlar veya lan çok nazlılar:) bu zamanı daha nerede bulacağım:)) daha teslime 1 seneden fazla var ama yani en son tarih o, bitirelim değil mi daha bunu doktorası var, haziranın sonuna bitirirsem alaa süper:))


Ama bloga yazacağım, buraya çok yazmadım şimdiye kadar ama bir alışsam şu güne gün düşüncelerimi yazmayı, yazacağım zor gelmze bana, üşengeç biri değilim :)) Çünkü gün içinde anlatacak bir sürü şey oluyor ben de. Çok hareketli lan görsen şaşarsın oo o o:)) huhe:))

Şimdi cübbeli hoca var tv'de çok sempatik lan adam, eğer hoca olmasa kesin standupçı falan olurdu, belki de eski hayatında eski Roma'da saray soytarısı falandır bilemem huhe:)) Anaamm taşlayacaklar şimdi beni:)) Ama güzel şeyler söylüyor ara sıra, eyyamcı değil gibi:) Diyalogculardan da değil aha sosyal mesaj:)) (Sosyal mesajın hastasıyım huhe:))

Beşiktaşım kartalım geriye sarmaya başladı yine. Gol atamıyor arkadaş bu takım. Yeter lan Demirören yeter. Böyle ağzım dolu dolu Tüpçüüü diyesim geliyor ama o gitse gelen daha mı iyi olacak diyorum bazen de:)) O kadar da yufka yürekliyim, bir kanadım eksik, görsen bu çocuk melek dersin:))

Babamla kuzen bugün mitinge katıldı, leşleri çıkmış dediklerine göre, alışık onlar zaten, sürekli gidip geliyorlar bir yerlere:)) Ben de tvden izledim, forumlarda provakasyon yaptım, Zaman'a yorum çaktım, Hürriyette vur vur inlesin Akp dinlesin dedim, burda da saf rolünü oynuyorum huhehe:)) Aha pardon çerezim de vardı yanımda, tuzlu antep fıstığı artı kola, favori yiyeceklerim:))

Haydin adios, az ama sadık okuyucularım, canlarım:))

0 Gencim Güzelim Seni Üzerim:

Yorum Gönder

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania