Hasta bir Damat Ferit insanı ne yapar :)

>> 18 Aralık 2009 Cuma

Hastayım hasta, öhööhö (tam bu anda öksürme). Hasta bir insan evladı ne yapar. Yatar yuvarlanır arada hapşurur falan, ilgi alaka bekler, biraz şımarır, trip falan yapar hatta:)) Kısacası yer içer yatar, geceleri ateşi çıkar, ilaç alır (Parol valla terletiyor düşürüyor ateşi bu ilaç. Adamlar yapmış):)


Bütün gün ki saat 14:00 olmuş. Yatakta yattım yuvarladnım. Bu arada yemeğim falan yatağıma geliyor. Domuz gribi olduğum gibisiden söylentiler var ama değilim lan:) Komşumuzun kızı var bizim siteden, ismi Ecem 5.5 yaşında. (çok tatlı ama yersin böyle beni de çok sever, zaten genelde çocuklar beni çok sever:D) İşte o bugün bize geldi, diyor ki uzaktan yaklaştırmıyoruz bulaşmasın diye, Damat abi sen hasta mı oldun, çabuk iyileş tamam mı dedi tatlı tatlı, vallahi kendime geldim o öyle deyince, moral çok önemli bu hastalık olaylarında. Duyanda kanser falan oldum sanır altü üstü grip:))) Çok nazlıyım çok :)

Biraz kendime gelince pcyi kucağıma aldım yatakta takılıyorum işte şimdi buraya da yazıyorum hatta sende okuyorsun:). Bu kadar boş zaman olunca tabi yeni şeyler de yapıyor insan. Grooveshark'a üye oldum. Rastgele bir liste oluşturdum, görebiliyorsun değil mi sağ tarafta:)) İlk parçayı dinle derim huhe:)) Lalalailalaiii:)) Diğerleride fena değil işt benim kro bünyem için fazla bile aslında:)))Eğlencelik şeyler:) Bu arada bu Grooveshark'ta ardım Ankaralı Namık ve Oğuz Yılmaz şarkıları yok çok kınadım:)))) huhe:)) İsmail Yk var ama :)) Çok ayıp:))

Hasta olduğun süre içinde seni ne kadar çok kişi arayıp soruyorsa o kadar seviliyorsundur demek. Aramıyorlarsa bil ki sevmiyorlar seni git intihar et lan:)) huhe:)) Hıı işte epey bir sevenim varmış sağolsunlar:)) Bu sayede birçok bitki çayı reçetesi aldım, listeledim hepsini. Reçete veren elleriniz dert görmesin, allah sevdiklerinize kavuştursun :)))

Bu şarkıda çok güzel aslında sana kek yaptım:))) Tam hasta şarkısı, hafif:))

12 Gencim Güzelim Seni Üzerim:

18 Aralık 2009 14:53  

geçmiş olsun :)

Damat Ferit 18 Aralık 2009 14:58  

Teşekkürler Bahar:)) Sen sen ol hasta olma çok lanet bir şey:))

T.B 18 Aralık 2009 15:08  

:))))))))))))))))))))

Damat Ferit 18 Aralık 2009 15:16  

Tuğçe: amin:))

iki tane dövmesi olan bi kız 19 Aralık 2009 00:51  

şimdi bana diyceksin ki aaa ne tuhaf kız... ama ben de hasta olduğumda nil dinlerim hatta aynı hastalığı kapmışım seninkiyle geçen haftalarda, kalbimde lordum playlistimde nil falan baya güzel geçti hastalığım...

ayrıca ben bu kek şarkısında çok ağlamıştım bi keresinde. hiç bilmediği bi tarifi adam için yapıyo kız aşkından, sonra sürpriz yapıyım derken bakıyo ki aldatılmış...
ay çok içli valla:(

bu hastalık ince hastalık damat. geçmesi için flört şart

Damat Ferit 19 Aralık 2009 01:06  

iki tane dövmesi olan bi kız: Nil güzeldir ben de severim, eskiden daha da iyiydi ah nerede o eski şarkılar:)) Benimki gibi bir de:)

Kek şarkısının hikayesi çok derin Türk filmi gibi, allah sabır versin o kıza:))

Flört şart diyorsun da yok ki flört hastayım da. Şöyle eli yüzü düzgün:) sonra ev işlerinden anlayan, ütü de yapsın huhe:) ayrıca tutumlu, sevdiceğine dır dır etmeyen birini bulsam hemen ama yok huheheh:))

iki tane dövmesi olan bi kız 19 Aralık 2009 01:38  

evleniyo musun damat:)ev işlerinden anlayan tutumlu ve ütü de yapan... dırdır etmeyen diye bişey yok o hayal:)

Damat Ferit 19 Aralık 2009 01:45  

Yok daha, ama ismim boşuna Damat Ferit değil huhe:)) Ferit ne kadar zibidiliğe vursa da damat dengeliyor onu:)) Dır dır etmeyen de vadır ya yok mudur, ben var diye hayallerimi süslüyorum yine de:)))

iki tane dövmesi olan bi kız 19 Aralık 2009 22:36  

yok annem boşver sen öyle bekleme beklentin yüksek olmasın o zaman daha mutlu olursun

fund dediydi dersin

Damat Ferit 20 Aralık 2009 00:11  

Tamam fund:)) Ama umut fakirin ekmeği huhe:))

30 Eylül 2010 10:45  

ne muhabbet maa yaaa dmat ferit ama her filmin sonunda kadının fendi damat feriti yendi oluyor bi dırdırcı kız yenmesin kandırmasıns senii
hakkında hep iyi hayaller kurma kötülerinide getir aklına

Damat Ferit 30 Eylül 2010 11:58  

Çok haklısın hep ben kaybediyorum :(( dırdırcı kızlar cehenneme gitsin vallahi, iğrenç varlıklar :)

Yorum Gönder

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania