Geceler benim gündüzler sizin olsun :)

>> 24 Aralık 2009 Perşembe

Biliyorsun epey bir hasta oldum ben, yeni yeni geçti hani işte hastalık geçti evde oturmak bana yakışır mıydı sorarım sana huhe:)) Vallahi hiç öyle bir planım yoktu sağolsun pek sosyal bir arkadaş kitlesine sahibim, eve geldiler ve aldılar götürdüler beni,:)) Babam akşam 12 olmadan gel yoksa bacaklarını kırarım dedi huhe:))) İyi ki de gitmişim lan, ohh be dünya varmış dedim:))) Özlemişim ortam havasını huhe:)))

Doğal olarak biraz geç geldim ve sabaha karşı falan yattım uyudum. Şimdi de uyandım:)) Şimdi derken saat 2 ye geliyordu işte:)) Çok eğlendim ama bilog:)) Yeni insanlarla tanışmayı severim ben ayyy ne güzel insanlar var dünyada huhe:)) Benim bir tane küçük fotoğraf makinem var heryere taşırım onu, hemen foto çekinelimi kaynaşalım manasında huhe:)) Bir de meşhur pozum vardır, böyle yanak yanağa veya öperken herkesle çektiririm bunu kaçış yok. Hemen yakalarım makneyi havaya kaldırırım ve basarım düğmeye.:))) Hayır istemiyorum ben yok huhe:))

Bu gördüğün fotoğrafta bu şekilde çekildi... Kızlar çok güzel değil mi huhehe:)) Çok sevdim onları onlar da beni sevdi. Kim bunlar lan Damat Ferit diye soracak olursan, bunlar benim arkadaşımın arkadaşının arkadaşı huhehe:)) Yani arkadaşımın arkadaşının arkadaşı benim de arkadaşım olur:)) Şu yanağımın yanındakini düşünüyorum fena değil sanki:)) annemle tanıştırayım hemen evlenelim huehe:))) 3-4 kilo fazlası var ama lütfen ver onları lütfen huhe:))Ayrıca evlenme vaadiyle kandırmıyorum yok öyle bi şey :D Ama tekliflere açığım, kısmetim kapanmasın huhehe:)))

Bu ara falımı okumadım ama güzel insanlarla muhattap oluyorum. Bu hastalık sanki bana yaradı lan:))) Herkes beni seviyor, öpüyor falan:)) Bir ilgi bir ilgi:)) Bakalım ne kadar sürecek huhehe:)) Yazın hatalar yapacaktım sanki ama sonra dil okuluna gitmem onları bırakıp, hayırlı oldu benim için sanki, allahım ne büyüksün huhehe:)) Ondan da bahsedeceğim zaten o seçmediklerimin hepsinin bir ortak özelliği var, bunu anlayınca yuh lan dedim, demek ki öyle diye teki verdim. Çoook şaşırdım çokk huhe:)))

Hadi öptüm hepinizi. Bu şarkıda siz güzelliklere gelsin:))



Haa bugün en büyük aşkım Ecem ile oyun hamuru oynayacağız bize gelecek. Ayy çok tatlı seviyorum onu, hamurla salyangoz bile yapıyorum ben huhe:))

12 Gencim Güzelim Seni Üzerim:

T.B 24 Aralık 2009 15:02  

eveeeet yaşasıın bende oyun hamuruna bayılıyorum ama ben genelde kurabiye adam yada uzun zaçlı kız yapma konusunda başarılıyım...

Damat Ferit 24 Aralık 2009 15:05  

Tuğçe: Huhe çok güzel oluyor yahuu ben de bayılıyorum, bir de tatlı bir küçük kız ile beraber yapınca daha güzel, sürekli karışıyor bir de huhe:)) Biz hep hayvan yapıyoruz sürekli, onun üzerine uzmanlaştık :)) Uğur böceği bile yapıyoruz aştık artık huehe:)) Kurabiye adam anasıl oluyormuş, tecrübelerini bize aktar bir gün:))

T.B 24 Aralık 2009 15:08  

hani shrek filminde varya kurabiye adam, o işte. Çoook tatlı bişey oluyor yaa o, onu da yapın mutlaka. Bende bir kere kendi heykelimi yapmayı denedim mor renkli hamurdan çok özgün bir çalışma çıktı ortaya hemen bozdum..

Damat Ferit 24 Aralık 2009 15:11  

Huhe:)) Kraliçeme sormam lazım o yapalım derse yaparız huhe:)) Kendi heykelini mi huheh bence de çok özgün olmuştur o, yok etmekte iyi yapmışsın :))) Hem sen bir heykelin içine sığmayacak kadar şensin, olmazdı zaten, tutmazdı o hamur: huhe:)) Favori renklerimiz sarı, kırmızı mor, mavi, yeşil, pembe kısaca hepsi huhehe:)))

aysegul in ny 24 Aralık 2009 15:39  

bu da .... modelı oluo kızın orası burası kılosu bole ıfsa edılır mı beee sonra gelmıs aman ben nası cocuk severım ne de guzel hamur yaparım ne de tatlı bı cocugum bakın fln gulmeler, yanak sıkmalar ama yemezler valla yuh damat snaa yuh...

DORİS 24 Aralık 2009 15:57  

yazının adı huhe olsaydı güzel olurmuş.bu kadar ullanmışsın ama huhe'ye bir başlık olmayı çok görmüşsün.. :)))

Damat Ferit 24 Aralık 2009 16:14  

Ayşegül: Nedenmiş o:)) Bişey bi şey olmaz:)) Hamuru vallahi o amaçla demedim, olan bi şey sonuçta her ay yapıyoruz biz bu aktiviteyi huhe:)) Bardağın dolu tarafına bak Ayşegül :))

Doris: Haklısın aslında:)) Huhe bir seviç nidası ya böyle olup olmadık yerde kullanıyorum ya ondan galiba pek değerli olmuyor gözümden baksana bir başlık bile yapmadım onu:)) :D

aysegul in ny 24 Aralık 2009 16:33  

sen gormussun bardagın yeterınce "dolu" taraflarını yetmemıs bıde yazmıssın ben nıe goreyım yaw konu da buydu ayrıca hamura laf etmedım sırın olabılırmıs ama kacırdın dolu farkıyla:))

iki tane dövmesi olan bi kız 24 Aralık 2009 21:26  

kızlar çok güzel diil huhe!

Damat Ferit 25 Aralık 2009 16:48  

Lucy: huhe hiç mi güzel değil ya bana göre değil mi yani, olmaz mı:)))

iki tane dövmesi olan bi kız 25 Aralık 2009 20:50  

olmaz feritim olmaz sen biz güzel kızlara aitsin veremeyiz kimseye

Damat Ferit 25 Aralık 2009 22:02  

Tamam beni vermeyin ellere :)))

Yorum Gönder

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania