Rabbime sordum "Friendfeed" dedi

>> 8 Ağustos 2009 Cumartesi

Merhaba lan blog. 22 Haziran'dan beri sana yazmamışım. Başka bloglarla aldattım seni. Üstüne gül kokladım. Ama kükrçü dükkanına geri döndüm bugünlük.:) Bugün bir efelik yaptım Friendfeed sitesine üye oldum ama nasıl? Baktım herkes üye beni neyim eksik diye dün gece rüyaya yattım üye olursam hayırlı olur mu diye..

Rüyamda herşey güllük gülistanlıktı. Manken gibi kızlar her girdiğim feede like yapıp damat damat diye youm yapıyorlardı. Haliyle hoşuma gitti. Rüya bitse de uyansam hemen üye olsam dedim.

Önce bir abdest aldım. Böyle paklandım. Sonuçta yeni bir mekan ayıp olmasın. Sonra ayy bu Damat'ta ne pis herifmiş demesinler diye:)) Tüm hazırlıkları yaptım ve 2 dakikada üye oldum,ben de artık oranın bir üyesiydim. Çok çabuk oldu hiç zorluk çıkarmadılar vize konusunda vizite ücreti de yok hem:)

Bildiğim kişilere abone oldum. Öyle işte:)) Ben de geldim hoşgeldim postu izdiham yarattı, izdihamda gömleğim yırtıldı hayranlarım tarafından :)) Uzun süre bilgisayar başında oturmayı sevmeyen ben 1 buçuk 2 saatte 100 den fazla yorum yaptım. Ne kadar gevezeymişim lan:)

Bağımlılık yapmasında korkuyorum:) Bakalım o mu beni esir alacak ben mi onu. Güneşte indi tam gezmelik hava gezeyim değil mi? Beni bekler caddeler:))

4 Gencim Güzelim Seni Üzerim:

bi dost 8 Ağustos 2009 17:48  

bağımlılık yapar ff öyle bi özelliği var, sağlam durman lazım karşısında.

Damat Ferit 8 Ağustos 2009 17:53  

Ben iradeliyim bana yapmaz galiba, hayat adamıyım ben huhe:))

RaMa 8 Ağustos 2009 18:29  

ay merak ettm bende mi üye olsam napsam (:

Damat Ferit 8 Ağustos 2009 19:20  

denemesi bedava:))

Yorum Gönder

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania