Damat ile 5 dakika mola Hoop.!

>> 12 Ağustos 2009 Çarşamba

Merhaba.Bu ara Friendfeed denen şeytan aleti bir sitede geziniyorum. Ben ayak basar basmaz Facebook burda iş var lan Damat bile geldi baksana deyip satın aldı orayı:) oH tadından yenmez. Şimdi de bu satın almanın şerefine FF yakışıklısını arıyor yarışması düzenliyor. Katılsam süpürürüm lan ben orayı:)) Ama bekliyorum son günler. Son günlere kadar diğer yarışmacılar eğlensin:))) huheh:))) Msn adresim bi dostta var menejerim o ondan alın kızlar huheh:))) Oy oy Oy:)))

Başka ne yaptım bak anlatayım sana , iyi insana benziyorsun sen laf çıkmaz senden:) Bir kızla tanışmak istedim bu ara kardeşinden adresini aldım konuştum ama beni beğenmedi lan hayır emiş sonradan:)) Çok yıkıldım, kahroldum, sığınacak liman arıyorum kendime, omzuna yaslanıp ağlayabieceğim biri:)) Eski Kız arkadaşım şu beni terkedenden donra kısmetim kapandı lan neden olabilir ki? Kara büyü mü yaptırdı bana yoksa hain karı:))

Bu olaylar beni en iyi yaptığım şey olan yazı yazmaktanda aldı lan. Böyle olunca çeneye vurdum çok gevezeyim bu ara:)) Ama çok komik bir insan evladı olduğumdan kimse şikayet etmiyor bu durumdan:))) Hah evet çok kendini beğenmişim ayrıca:)) Ukala değilim lan ama çok mütevaziyim. Burda bir çelişki yok kesinlikle. Alçakgönüllüyüm. Dürüstüm. Kumrallardan hoşlanıyorum. Boyu kısa olmasın. Hobilerim arasında müzik dinlemek ve kitap okumak var. Seyehat etmeyi severim. Beraber yapalım mı :))))

Bu bloguda okuyan var mı bir ses etsin okuyan çıtlatsın falan:)

8 Gencim Güzelim Seni Üzerim:

BigaripWomen 12 Ağustos 2009 13:43  

Ben varım artık ojjbuldum :)

Damat Ferit 12 Ağustos 2009 14:06  

merhabaa:)))

foodbynil 12 Ağustos 2009 14:59  

nasıl bir reklam kampanyası lan bu heryerde bangır bangır bağırıyorsun :D

Damat Ferit 12 Ağustos 2009 15:01  

peri özledim lan seni :))) sen de aç bir profil ordan konuşalım:))

foodbynil 12 Ağustos 2009 16:50  

herkeşşşlere boncuk dağıtıyorsun yavrum sen benim başımı belaya sokarsın :D özlersin tabi hiç uğrama sen ne yapar ne eder bu kız deme. sana maldivlerden gemicik almıştım halbusum ki (:

Damat Ferit 12 Ağustos 2009 17:02  

hadi ya aldın mı :)) sen gel telafi ederim ben şarkı yollarım mahsun kırmızıgül den sana:)))

cesetizleri 17 Ağustos 2009 04:29  

böö :)

Damat Ferit 17 Ağustos 2009 15:08  

huhe:)) merlaba:))

Yorum Gönder

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania