Savunun Ales fatihi Damat Ferit geliyor :)))

>> 10 Mayıs 2009 Pazar

Heleleley leyley:)) Bugün Ales vardı. Çok çalıştım bu sınav için ehheuheh:)) Yok o kadar değil zaten bulmaca gibi sorular ve ilkokul matematiği soruyorlar sınavda bana kalırsa. Önemli olan soruları hızlı çözmek tabi doğru şekilde ki zamanın yetsin. Yoksa hayatta yetmez. Sözel de şu son 10 soruya kadar çok güzeldi hiç takılmadım.

Şu Peron sorusu ve Aslı Esin falan kitap sorusu vardı. Onlarda takıldım forumlara baktım onlarda doğru galiba hahah:))) Matematik zaten dediğim gibi ilkokul matematiği sadece zaman alıcı sorular var görcesin kısa yolu yapacaksın yosa yetmez zaman. Sayısal 2 daha kolaydı kekti Sayısal 1 e göre . 1 boşum var sınavda ayrıca:)) EA 90 üstü gelir galiba. Hedefim de buydu zaten.


Herkesin kötü geçmiş diye duyuyorum. Bu da benim daha yüksek almam demek. Standart sapma büyük rol oynuyor burda. 95 falan da gelebilir. O zaman seneye yurtdışındayım demektir. ABD veya İngiltere istiyorum. Hadi bakayım inşallah heheheh:))) Hemen de havaya girerim ehehu:))

Sınava giripte aranıza yüksek beklemeyen kötü geçenlere tavsiyem eğer önceden bir matematik temelleri yoksa otursunlar önce konu eksiklerini kapatsınlar sonra soru çözeceksin işte. Hızını artırmak için o da. Tabi her çalışan da yüksek alamayabilir. Biraz şans biraz zeka faktörü ortaya giriyor. Ben şanslı kategorisindeyim :))) :D

Çok sevinçliyim lan. Yüksek lisans derslerimin hepsinden kalsam üzülmem bundan sonra.Yayacam kendimi yaylalara discolara yeehuuuu hehe:))) Daha çok yazı yazacağım sizlere.Hayatınız karartacam sizlerin. Savunun Damat Ferit geliyor :)))

8 Gencim Güzelim Seni Üzerim:

delininbiri 10 Mayıs 2009 19:19  

ne kadar mütevazı bir yazı olmuş bu :Pp
95 iyiymiş valla ben eadan 82yi koydum cebime kasımda, daha da uğraşamam dedim..sözeli full çıkarmıştım zaten de matematiğe kafam basmıyor..kapasite o kadar yani..ne kadar kassam da bu sınavda 82 üstüne çıkamazdım sanırım..zaten çevremdeki herkes kötü geçti diyor..bir seni duydum şimdi iyi diye..tebrikler şimdiden :)

Damat Ferit 10 Mayıs 2009 20:19  

Teşekkürler Nşa da 90 gelir galiba ama herkesin kötü geçmesinden dolayı daha yüksek gelecek galiba..:)) Çok seçici olmuş sınav saçma sorular vardı epey :)) ama çalıştım o kadar alayım boşa gitmesin emeklerim:))

foodbynil 11 Mayıs 2009 14:59  

Tam ales fatihi olmuşsun lan,bide kendi kendini gaza da getirmişsin hayırlı uğurlu olsun.İngiltereden kart atmayı unutma e mi?Beni de ez böyle e mi feritim.Bide mütevaziliğini yirin ben :)

Damat Ferit 11 Mayıs 2009 16:54  

Perikızı huhehe:)) çok mütevaziyim değil mi:)) Bugün cevaplara da baktım tahmin ettiğim gibi şimdi buraya şu kadar doğrum var şu kadr yanlışım var yazarsam çok mütevazi olurum daha da:)))

Ama güzel sonuçlar:))) Kart atcam sana oralardan mail de olabilir:)))

foodbynil 11 Mayıs 2009 17:20  

Çok mütevazi biriymişsin,yinelemek istedim (=

12 Mayıs 2009 15:37  

izleyici sayın süper şu an :D pa8uhuha :D

Damat Ferit 12 Mayıs 2009 15:43  

Süper hueheh:)) 31 kişiymiş çok kötü bir durum ben öyle biri değilim lannn blog:))) komplo:D

6 Ocak 2012 15:25  

hiç belli olmaz bence

Yorum Gönder

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania