Damat Ferit yenilendi pazar payı arayışında

>> 4 Mayıs 2009 Pazartesi

Kpds sınavından çıktım pazar günü bilenler vardır. Çalışkan inek bir öğrenci olarak o ben oluyorum bugün cevaplara baktım Osym'nin sitesinde galiba 75-76 gibi birşey alacağım baktığım kadarıyla. Artı 1 eksi 1 olur en fazla hatırlıyorum çünkü cevaplarımı. Bu puan sana yeter mi Damat dersen şimdilik yeter Ales 'te gireceğiz haftaya ondan da bir 90 çakarsak demeyin keyfime :D:D

Ama tabikine 80 üstü alsam daha iyi olurdu ama buna da şükür etmek lazım. Bunu bulamaynlarda var. Tok açın halinden ne anlar derler ben anlarım kardeşim. Kötülerin düşmanı iyilerin en yakın kankasıyım ben.:D El şakası bile yaparım o kadar yakınım yani hahaa:)))


Ayrıca bu laçka mı laçka blogumun pazarlama faaliyetine giriyorum bugünden itibaren. Şöyle alem blogcu görsün benim neyim eksik. Bloxoo'dan başlıyorum işe:D Ondan sonra yayılcam yavaş yavaş yaylalara:)) Mayıs ayı da geldi blog aleminde bir boşluk var o boşluğu yeni bir havayı ben katacağım. Evet aradığınız ben de uzaklarda aramaaa:D

Ben nasıl destek olabilirm diye sor sen bir. Hııı blogundan link vererek bu blog yazma aşkıyla yanıp tutuşan bünyeye destek verebilirsin. Hadi ne duruyorsun:))) Yok yok hiç olur mu öyle şey hehee:))

Temamıda değiştim yıkandım geldim cillop gibi oldum.Rastgele:)))

2 Gencim Güzelim Seni Üzerim:

delininbiri 5 Mayıs 2009 15:56  

ben de 75-76 gibi birşey alcam..80 üstü hedefliyordum ama readingler boğdu beni..1 saat kala çıktım sınavdan :D
o zaman pazarlama faaliyetlerine hemen yardımcı olarak link veriyorum :P

Damat Ferit 5 Mayıs 2009 17:05  

Delinin biri sınavdan yüksek almak için önce ingiliz tarihini hatim etmek gerekiyormuş onu anladım:))) Şekspir amca fiz zaten.. Pazarlamaya katkıların için teşekkürler huhh:))

Yorum Gönder

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania