Ağliyiciimm tutmayın beni

>> 15 Mayıs 2009 Cuma

Ağliyiciimm ulenn. Nasıl bir döngü içine düştüm ben böyle. Neden bilmiyorsun tabi benim neler çektiğimi:)) Malum benim 4 tane dersim var bunlardan 30-40 sayfalık minik bir tez niteiğinde ödevler hazırlamam lazım. Bunlarda bir tanesini bugün teslim ettim. Yapana kadar göbeğim çatladı lan. Bir de hocalarda insafta yok ödevden başka bir de ingilizce makale veriyorlar. Bunu da çevir gel hadi koçum diyorlar. Hadi lan Damat çevirsin sen Doçent ol:))) Hep bir yanlış yer bırakıyorum çevirilerde bilerek. Demek ki okumuyorlar ki birşey demiyorlar tam puan veriyorlar huhee:))

Hee bu güzel kısmıydı.. Haziran 5 e kadar 3 ödevimi daha yapmam lazım. Sadece teori olsa iyi tabi bu da bu dönem moda oldu bir de uygulama istiyor beyfendiler. Sanayi de koştur dur bütün gün yazık lan bana:)) Anket yapcam diye ne hallere giriyoruz:))

2 sininkini yaptım bir tane anketim kaldı. Onuda yapcam inşallah. Üniversitedeki araştırma görevlilerin mesleki tükenmişlik düzeyleri üzerine bir amprik çalışma.. Alahımm sana geliyorum. Kimse yüksek lisans öğrencisinin tükenmişlik düzeyini sormuyor ki:)) Tükendim lan uykusuzluktan radyosyona maruz kalmaktan. Kütüpahnede ki fotokopici ile kanka oldum sizin yüzünüzden:))

Uykum da var. Yorgunluktan. Bahar şenlikleri varmış buranın başlıyacak yakında. Ona bile gidemeyeceğim lannn. Ağliciimmm tutmayın beni..

Çok karışık bir yazı oldu anlamadın sen de değil mi beni öhüühüh:)) Hee ben gittim çalışayım yine ağzımdan yeşil sular akıyor artık lan. Lisede Ddalga geçtiğim ineklerden özür diliyorum burdan..:)) Anlıyabiliyorum sizleri daha iyi artık. Ben de sizdenim artık. Asosyal olmama az kaldı.

Damat bugün geliyor usun canlı möziğee
Yok lan siz gidin ödevim var benim

Damat biz yemeğe gidiyoruz fast food takılcaz bugün. (sanki başka gün ne yiyon:D)
Yok lan anketleri yorumlamam lazım. Siz takılın..

Damat ben gittim tatlım
Git git benim ödev yapmam lazım ühühü..

Tüm muhabbet böyle 2 haftadır lan.. Tüm anketlere düz giderim 100 km hızla..O_O

14 Gencim Güzelim Seni Üzerim:

Yesari 15 Mayıs 2009 20:53  

aaa öğrencilik günlerim geldi aklımaaa...o yüzden derhall terkediyorum bu sayfayııı:D

Damat Ferit 16 Mayıs 2009 15:03  

Yesari sende terket beni ühühüh:))

BİLTAN 18 Mayıs 2009 19:38  

Ah arkadaşım bende de yüksek lisans ve iki çocuk var...Sen ağlama önce ben ağlıycemmm.O 30-40 sayfalık minik tezlerden bende 7 tane var.Hava sıcak millet deniz havuz burda...Ben se direk radyasyon,depresyon,Artemision,Mausoleum....Sen ağlama ben ağliyceem.Tammam mı sustun mu iyi msin artık:)))

Damat Ferit 18 Mayıs 2009 19:46  

@biltan anketimi hazırladım onu yapacağım, bu hafta hafta sonu da yorumlarım artık:))) artık iyiyim yani:))) anket hazırlamak biraz dert :)) sana da kolay gelsin. Bizi bizden başkası anlayamaz:)))

Sen arkeologsun galiba en çok olmak istediğim şey. Şanslısın:))

foodbynil 21 Mayıs 2009 09:11  

Sen dokuz doğurmuşsun ben okrken pek bir zorlanmadım valla,bir çırpıda okudum.Damaaaat biz içcezzz gelsene(daha ezik ol diye söyledim)
(=

Damat Ferit 21 Mayıs 2009 13:15  

İyice ezildim ulenn))) Hiç insaf ok sende de perikızı . Yaza aaz kaldı döncem sahalara:))

delininbiri 22 Mayıs 2009 19:08  

pişşt kpds açıklandı bugün..kaç aldın? :P

Damat Ferit 23 Mayıs 2009 03:00  

:)) huhe evet açıklandı. Saat 03.00 .Basın açıklamamı yarın öğlen senin blogun boğaza bakan bahçesinde yapmayı düşünüyorum. O zamana kadar sessizliğimi koruyacağım. Bekle beni:)) huhehe çok gizemli oldu:D

delininbiri 23 Mayıs 2009 03:32  

ahah heyecanla bekliyorum :D

elma 27 Mayıs 2009 23:10  

biz burda ösese diye geberelim, siz ağlayın ödev diye.
batsın bu dünya

Eliza Doolittle 8 Haziran 2009 17:25  

Calisirken okul asmak gibi is asamiyosun...(ankarada asmaktir bu, istanbulda okul kirmak galiba...neyyse)
Finaller bittikten sonra tatil de yok.
Tamam para aliyosun tikir tikir Allaha sukur ama, zaman ayarlaman sifira dusuyo...bosver lan bu derse girmiyim sonra calisirim filan olmuyo...Diycegim o ki keyfine bak...vallaha ikinci master'i yapmak abesle istigal, doktora da oooff beni asar diye dusunmesem okula bi sekil donus yapicam!!
Velhasil-i kelam bloga da bayildim. Selam ederim :)

Damat Ferit 8 Haziran 2009 20:05  

Eliza huheh:)) bir daha beklerim:D

Eliza Doolittle 9 Haziran 2009 10:15  

Seve seve efenim..siz de buyrun ben de beklerim...Blogmaniadaki kalbe giden yol nereden yazisi da super ama yorumlar bende bi kayik gorunuyo okuyamiyorum yazamiyorum neden ola ki?

Damat Ferit 10 Haziran 2009 13:31  

Eliza büyük ihtialle internet explorer 6 kullanıyorsun ondan .O çok eski:)) sürümünü güncellmeme lazım internet explorer 8 çıktı hem daha hızlı hem daha düzgün çıka sayfalr öylece.Ya da Mozilla Firfox da yükleyebilirsin. Onu yükle daha çok seveceksin:)))

Yorum Gönder

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania