Sevdiceğim hadi bekliyorum....:) (Mim-i)

>> 29 Mart 2009 Pazar

Heyyy.! Merhabalar yine bir tam tam dansı gününden..Topumuz ve lasitiğimiz hazır deil mi? Onlarsız olmaz ..yağları yakalım göbeklere ölüm hahaha:)))

Yesari beni mimlemiş.Karşı cinsten beklentileriniz nerlerdir hey blogger demiş.Karşı cinsten birçok beklentim var benim dersem yalan olur.İki kaşı gözü olsun yeter dermişim haha:)) Yok yok o kadarda deil ya.Kesat değil işler amin:))

- Kumral olmasını isterim birkere.Esmer olmasın ben esmerim zaten.Sarışınlarda zor be abicim.Herkes bakıyor..Sonra kavga edeceksin değmez.En iyisi kumral.Kumrallar daha doğal oluyor genelde tespitlerime göre.Kumrallar öne çıksın bir:))

- Öyle çok dekolte giymesin arkadaş.Az az olailir.Hem şeytan ayrıntıda gizlidir.Huhh bir bağlantı var heralde yanlış olamdı di mi:)) Ben heryerini gördükten sonra ne heyacanı kalacak ki işin.Biraz ağaırdan satsın kendini.Yoksa hakkında kolay bu kız derim.Kolay kızlar bir adım geriye 2..

- Erkeğini sevsin ama çocuklaşmasın.Ayyy Damattt niyeee büle ıımaaa gibisinden 12 yaş altı emolar gibi konuşmasın.Hiç sevmem ıyyy:))) Erkek gibi kız olsun derler ya onun gibi de değil ama böyle dik dursun yeter.Doğru bildiği herşeyi savunsun bana karşı.Delikanlı kızlar bir adım öne 3..

- Sürekli zır pırt aramasın.Ben de aramam zaten.Lan günün belli saati berabersin zaten niye bir de akşamları arayayım.Çok saçma yıhh yanni:)) Arada çok mesafe olur özlersin o zaman tamam konuş ama günün bilmem kaç saati ne lan bu..Zırt pırt aramayan sürekli mesaj beklemeyen kızlar bir adım öne 4...

- Çok fazla sevgi sözcükleri sölemesin.Özellikle biraz yumuşak olanlarından.Hiç hazz etmem ondan da..Böxüğüm, hayatımın anlamı yok işte aşkitom gibisinden şeyler çok yapmacık.Kendi olsun yeter..Doğal kızlar bir adım öne 5..

Öff yeter:)) Daha çok var ne kadar da çok şey varmış:)) Bunlar bu kadar..Böyle kızlar varsa beklerim müsaid deilim ama hala evilide değilim.Hallederiz:))huh

Kimi mimlesem diye baktım herkes yazmış ama Cherry Mei Chan ı mimledim ben.Haydi nice mimlere:)))

6 Gencim Güzelim Seni Üzerim:

bi dost 29 Mart 2009 16:34  

bulursun tanışmak ve tercihlerimi değiştirmek isterim ben de. başarılar.

Damat Ferit 29 Mart 2009 17:24  

Teşekkürler bi dost:)) huh:)

Yesari 29 Mart 2009 22:08  

:)) teşekkürler damat mime yanıt için...filiz akın gibi bir profil neden bekliyorduysam sendeen:P:D

Damat Ferit 30 Mart 2009 17:48  

asıl teşekkürler benden:))) filiz akın filmi izliyordum şimdi bende huhh:))

Yaşamkafe 7 Nisan 2009 14:06  

Selamlar Damat Ferid..:))
Yazılarını beğeniyle takip ediyorum arkadaşım..Ayrıca Blogmania yazarları arasında favorimsin...:)

Kendine iyi bak,iyi günler...

Damat Ferit 7 Nisan 2009 17:25  

Hakan Can teşekkürler:))) bunu ulu orta söleme olay çıkar sonra aman:D

Yorum Gönder

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania