Kısa kısa saçmalarım....

>> 25 Mart 2009 Çarşamba

Bugün erken kalktm ilk defa uzun zamandan sonra.Kahvaltı da yapmadım birden annem geldi aklıma burda olsa kesin kızar diye.Sonra yok zaten salla gitsin diye bindim çıktım evden kilometrelerce uzak olan kampüse.Kütüphane'ye girdim.Uuzun zamandır oraya da girmemişim böyle çok değişik geldi bana:))) Aradığım kitabı çabucak buldum ve manzarası en güzel olan yere oturdum huhh:))

Manzarası en güzelden kasıt geleni gideni görebilceğim köşe biryer.Tabi oturmadan önce şöyle bir süzdüm var mı acaba diye.Yokmuş şansıma küsüp kitabı kurcaladım.Cuma günü dekanın dersinde sunum yapacağım.Yarabbim ne büyük bir eziyettir.Konuda saçma salak birşey "Türkiye'de Aile Holdinglerindeki Profesyonel Yöneticilerin Özellikleri"..

Zenginin malı master da bile karşısına çıkmaz ki canım insanın.Adalet nerde, yok.İlla araştır öğren ne kadar zenginmişler diye.Daha da birde çalışcaz sunum dediysem adısunum slayt yasak teknoloji düşmanlaı ne olacak:)))

Kısa kısa 2

Bir de bugün baktım kişisel blog yazan erkek blogcu yok lan etrafta hep bayan hep bayan.Bundan şikayetçi misin diyorsan yok değilim tabi.Daha güzel huh:)) Erkek blogcu bilmiyorum harbi ben haa.. Yoksa ben tekmiyim lan haha:D Bugün güzel blogla buldum tabi siz daha önce bulmuşsunuzdur da ben yeni buldum.

Bak mesela yeni bulduklarımdan Rahatsız Hatun diye biri var.Peri kızı diye bir blog var o da gayet schön:)))Tuşların patırtısı diye biri var... daha varda var haa bir de dün Dominatrix diye bir blog öğrendim o da güzel.

Kısa kısa number trii


kısa kısa dedik ama suyunu çıkardım farkındayım zaten az ve öz olan okuyucumu yormak istemiyorum:))) kısa kısa tri de burda bitsin anlatmıyorum.Dağılın:))

4 Gencim Güzelim Seni Üzerim:

Maybe. 25 Mart 2009 23:06  

postmortemofvirgilius.blogspot
aytekinates.blogspot
samihazinses.blogspot


favorilerim.:)

Damat Ferit 26 Mart 2009 11:05  

AAeee yeni bi blogger gelmiş çoksevindim huuh:)))) artık ben de seviyorum onları:D

Loreathan 1 Nisan 2009 14:22  

Bayan blogcu çok hakikaten, o yüzden blogdan kız kaldırırım tiplerde vardır kesin bir dolu;)
Misal şöyle düşünüyorlardır.
"Aha bunalım kız olm bak aklını alıcam kızın ıssız adam mod online"

Damat Ferit 2 Nisan 2009 12:54  

Hahha:))) dikkat eetmek lazım onlara:)) haah:D

Yorum Gönder

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania