Bermuda Şeytan Üçgeninde Kayboldu Sevdam

>> 17 Ekim 2008 Cuma

Bühühü.Şimdi neden böyle bir girş yaptığımı merak ettiniz tabi.Böyle ağlamaklı bir hava vererek bana acımanızı beklemiyorum aslında ama isterseniz acıyabilirsiniz.Ama az sonra anlatacaklarımdan ve istediklerimden sonra geber daha beter ol müstahak sana diyebilirsiniz uyarıyorum (Warning)

Neyse okulun açılması epey bir olmasına rağmen mübarek Cuma günü yani bugün ilk defa okula gittim.Sakın yanlış anlamayın biliyorum içiniz fesat hemen dalgaya vuruyorsunuz.(Gezdin gezdin gitmedin di mi)Yok 2 haftada bir ders yapacaklarmış bu işte ilk günüydü.

Aslında ben çok büyük umutlar besleyerek gitmiştim.Çünkü kazananlar arasında tek erkek kul bendim.Geri kalan 5 bayan.Diyordum içimen oh oh iyi iyi.Tanışırız kaynaşırız falan fistan gömlek:D.İlk başlarda emellerime çok çabuk ulaşacağımı düşünüyordum.Çünkü herşey yolunda gidiyordu.Hemen yavşayarak tanışmış bir kedi gibi kendimi sevdirmiştim.Ama tabi bu dediklerim hocalar akademik eskilik! sırasıyla derse gelene kadardı.

Ayrıyeten biz yeni çömlerden başka 3-4 tane de geçen seneden kalan elemanlar vardı.Bir hocamızın dersinden bir tanesi bile geçememiş.Allahtan o dersi bana vermediler.Topu topu 4 dersim olduğumdan güle oynaya gider gelir geçerim diye düşünüyordum.Ama her hocanın verdiği ödevlerden sonra yavaş yava beynim sulanmaya başlamıştı.Çünkü öyle ödev aşıklısı bir tip değildim.Allahım benim ne işim var burda la beni yanına al diye hayıflanıyordum.Ama almadı yanına hala işte yazıyorum.

Neyse aldık 4 tane ödev.2 sinin konusu belli değil.Bakalım ne olacak.:S Bu ödevler böyle sizin bildiğiniz word de yazılan tiplerde değil bildiğin,araştırma bir nevi küçük tez niteliğinde olacakmış,kaynakçaları,içindekileri,giriş gelişme sonuç(sanki kompozisyon yazıyoruz)dipnot falan bir de bunları anlatacakmışız falan filan.Haa birde 30-40 sayfacık olacak:D Şimdi yukarıda demiştim acıyan var mı bana diye.Eğer başta acıdıysanız alın size ödev konuları.Amcası eniştesi yiğeni veya kendisi bu işlerin içindeyse bana kaynak bulun bühühü.

Ödev Konuları

1.Özyetkinliklerle Odaklanma Startejisi Olarak Dış Kaynak Kullanımı (Outsourcing)
2.Hizmet İşletmelerinde Örgüt Geliştirme Faaliyetleri
3.
4.
*Diğer konuları ekleyeceğim meraklanmayın.Bühüh.:S

Konuyla alakalı ruh halimin karışıklığını yansıtan bir şarkıyıda sizinle paylaşmak istiyordum ama sonra upload etmek zoruma gitti...Şarkı da dinlemeyin canım:D

3 Gencim Güzelim Seni Üzerim:

Fasulye 17 Ekim 2008 15:51  

Hizmet İşletmelerinde Örgüt Geliştirme Faaliyetleri için örnek veriyorum :)
mahallenin muhtarına sen bu mahalledeki her sokak için bir temsilci adam seç onları idare etsin sana bir o gelsin diyorsun. Sonra o sokaktaki adam kendine o sokaktaki her apartmandan bir temsilci seciyor, sonra o apartmandaki apartmanda oturanlara evden bir temsilci seçin diyor ve boylece hiyerarşi derinleşiyor, fonksiyonel iş bölümü yapılıyor. Bütüm mahalle örgütlenmiş oluyor muhtarda ne kaa güzel hizmet veriyorum diyor :) anladin sen onu?

Damat Ferit 17 Ekim 2008 15:57  

fasülye hocam evet fonksyonel iş bölümü açısından güzel bir örnek.Örgüt geliştirmeye de bir örnek muhtar geliştirmiş gerçekten.:D Ama bana uzun uzun kaynaklar gerek bühühüh:s Teşşekürler bu bir başlangıç devamı için iyi şeyler hissediyorum:D

Ay BU KIZ 11 Aralık 2008 10:51  

hahaha.. gencim güzelim seni üzerim.. hahaha.. şimdi mi fark edeceğğdim.. :):)

Yorum Gönder

Damat Ferit Twitter

Son Yorumlar

Ukturk tarafından Damat Ferit için çok deli tema. BlogMania